Obtenir informació sobre les programacions de cites a Google Calendar

Pots crear una sola pàgina de reserva perquè altres persones puguin programar cites il·limitades al teu calendari sense cost econòmic. Amb la programació de cites, pots:

• Crear i compartir pàgines de reserva perquè les persones puguin reservar temps amb tu.
  • Consultar les cites reservades juntament amb la teva agenda a Google Calendar.

Obtenir informació sobre les funcions prèmium de les programacions de cites

Si tens una subscripció apta a Google Workspace o Google One, tens accés a algunes funcions prèmium de programació de cites, com ara:

• Diversos tipus de cites, cadascuna amb les seves programacions i pàgines de reserva.
  • Recordatoris automàtics per correu electrònic per a les persones que reserven una cita amb tu.
  • Afegir fins a 20 coamfitrions a una programació de cites.
  • Crear programacions de cites en calendaris secundaris.
  • Requerir pagaments per a les cites.
  • Verificació d'adreça electrònica per evitar les reserves brossa.

Les funcions prèmium per a les programacions de cites estan disponibles amb:

Important:

• Aquestes funcions de programació de cites no estan disponibles per a Google Workspace Individual:
    • Afegir fins a 20 coamfitrions.
    • Programacions de cites en calendaris secundaris.
  • Aquestes funcions de programació de cites no estan disponibles per al pla Prèmium de Google One:
    • Afegir fins a 20 coamfitrions.
    • Programacions de cites en calendaris secundaris.
    • Verificació d'adreça electrònica per a les cites.
    • Cites pagades.
  • En el cas de Workspace Business Starter, pots crear una pàgina de reserva amb la subscripció.
  • Si tens una subscripció a Workspace Frontline, Essentials o una subscripció a Google Workspace que ja no s'ofereix, no pots crear programacions de cites.

Triar el teu pla

• Si tens una empresa i vols utilitzar funcions com ara el màrqueting per correu electrònic, prova Google Workspace Individual o les edicions Google Workspace for Business i Google Workspace for Enterprise.
  • Si tens un Compte de Google personal i vols més emmagatzematge a Drive, Gmail i Fotos, prova el pla Prèmium de Google One.

Obtenir informació sobre com funcionen les programacions de cites

Utilitzar la teva pròpia pàgina de reserva professional

• Obtens una pàgina de reserva professional per als diferents tipus de cites que ofereixes.
  • Tothom que tingui una adreça electrònica podrà reservar una cita.
  • La pàgina de reserva s'actualitza automàticament per evitar conflictes amb altres esdeveniments del teu calendari.

Rebre notificacions sobre cites per correu electrònic

• Reps una confirmació de les reserves i correus electrònics amb actualitzacions.
  • Les persones que reserven una cita amb tu també poden rebre un correu electrònic automàtic de recordatori abans de la cita.

Triar la manera de quedar

• Pots personalitzar com quedes amb els teus clients:
    • En persona.
    • Per telèfon.
    • Per videoconferència de Google Meet.
      • Si decideixes quedar per videoconferència, s'afegirà automàticament un enllaç de Google Meet a les teves cites.

Requerir pagaments per a les cites

• Per requerir pagaments, has de connectar un compte de Stripe a Google Calendar.
  • Pots definir el preu de la cita en el moment de crear o editar la programació de cites.
  • Quan els clients trien un espai de temps a la pàgina de reserva, tramiten la compra i paguen la cita mitjançant Stripe per completar el procés de reserva.

Personalitzar la disponibilitat per a cites

• Pots ajustar amb quin mínim o màxim d'antelació es pot reservar una cita.
  • Pots limitar el nombre màxim de cites al dia.
  • Pots personalitzar el període en què es poden programar cites.
  • Pots afegir automàticament un marge de temps personalitzat entre cites.
  • Pots recollir informació addicional de les persones que concerten cites mitjançant el formulari de reserva de cites.

Consulta quina informació es comparteix entre Stripe i Calendar

Després de connectar Stripe a Google Calendar, es compartirà amb Stripe certa informació sobre les cites, com ara:

• Preu
  • Títol de la cita
  • Franja horària

Per gestionar les dades que Stripe utilitza, ves al tauler de Stripe. Si ja no vols utilitzar Stripe, desconnecta'l de Google Calendar.