Del din aftaletidsplan

Når du opretter en bookingside, kan du dele et link på dit website eller via onlinekommunikation, som:

• Linker direkte til din aftalebookingside
  • Linker til alle aftaletidsplaner i din primære kalender

Du kan oprette en enkelt bookingside, så andre kan planlægge et ubegrænset antal aftaler i din kalender uden beregning. Hvis du har et kvalificeret Google Workspace- eller Google One-abonnement, har tidsplaner for aftaler betalingsfunktioner. Få flere oplysninger om betalingsfunktioner til tidsplaner for aftaler.

Del et link til din aftaletidsplan

Vigtigt! De bookingsider, som du opretter, er offentlige og påvirkes ikke af dine delingsindstillinger i Kalender.

Alle med linket kan se:

• Din bookingside
  • Dit profilbillede
  • Dit kontonavn
  1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Klik på aftaletidsplanen i dit kalendergitter.
  3. Klik på Del Share ud for "Åbn bookingside".
  4. Vælg en af mulighederne under "Link":
    • Klik på Alle aftaletidsplaner for at dele et link til alle tjenester i din kalender.
    • Hvis du vil dele et link til en bestemt tjeneste i din kalender, skal du klikke på En enkel bookingside
  5. Klik på Kopiér link og derefter Udfør

Føj en knap til aftaletidsplan til dit website

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Klik på aftaletidsplanen i dit kalendergitter.
  3. Hvis du vil dele linket, skal du klikke på Del Share ud for "Åbn bookingside".
  4. Vælg en af mulighederne under "Websiteindlejring":
    • Hvis du vil oprette en knap til alle tjenester i din kalender, skal du klikke på Alle aftaletidsplaner.
    • Hvis du vil oprette en knap til en bestemt tjeneste i din kalender, skal du klikke på En enkel bookingside
  5. Klik på Udvid Pil ned for at åbne valgmuligheden "Knap med pop op-vindue".
    • Valgfrit: Du kan redigere knappens tekst og farve.
  6. Hvis du vil tilføje knappen på dit website, skal du klikke på Kopiér kode
  7. Indsæt koden i dit websites HTML.
  8. Klik på Udfør.

Integrer bookingsiden på dit website

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Klik på aftaletidsplanen i dit kalendergitter.
  3. Hvis du vil dele linket, skal du klikke på Del Share ud for "Åbn bookingside".
  4. Vælg en af mulighederne under "Indlejring af websites":
    • Hvis du vil oprette en knap til alle tjenester i din kalender, skal du klikke på Alle aftaletidsplaner.
    • Hvis du vil oprette en knap til en bestemt tjeneste i din kalender, skal du klikke på En enkel bookingside
  5. Klik på Udvid Pil ned for at åbne muligheden "Indlejret bookingside".
    • Valgfrit: Du kan redigere bredden og højden på din bookingside.
  6. Klik på Kopiér kode for at integrere bookingsiden direkte på dit website.
  7. Indsæt koden i dit websites HTML.
  8. Klik på Udfør.
Tilgængelige indlejringsmuligheder for websiteudbydere
Websiteudbydere Understøtter knapper Understøtter indlejrede tidsplaner
Google Sites Luk
Shopify Luk Luk
Squarespace Luk Luk
Unbounce Luk Luk
Weebly Luk
Wix Luk
WordPress.com Luk
WordPress.org Luk Luk