Compartir la programació de cites

Quan crees una pàgina de reserva, pots compartir un enllaç al teu lloc web o mitjançant comunicacions en línia que facin el següent:

• Enllaçar directament a la teva pàgina de reserva de cites.
  • enllaçar a totes les programacions de cites del teu calendari principal.

Pots crear una sola pàgina de reserva perquè altres persones puguin programar cites il·limitades al teu calendari sense cost econòmic. Si tens una subscripció apta a Google Workspace o Google One, les programacions de cites tenen funcions prèmium. Obtén informació sobre les funcions prèmium de les programacions de cites.

Compartir un enllaç en una programació de cites

Important: les pàgines de reserva que crees són públiques i no es veuen afectades per la configuració de compartició de Calendar.

Tothom que tingui l'enllaç pot veure el següent:

• Pàgina de reserva
  • Foto de perfil
  • Nom del compte
  1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A la quadrícula de Calendar, fes clic a la programació de cites.
  3. Al costat de l'opció "Obre la pàgina de reserva", fes clic a Comparteix Share.
  4. A "Enllaç", selecciona una opció:
    • Per compartir un enllaç per a tots els serveis al calendari, fes clic a Totes les programacions de cites.
    • Per compartir un enllaç per a un servei concret al calendari, fes clic a Una sola pàgina de reserva.
  5. Fes clic a Copia l'enllaç i, a continuació, Fet.

Afegir un botó de programació de cites a un lloc web

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A la quadrícula de Calendar, fes clic a la programació de cites.
  3. Per compartir l'enllaç, al costat de l'opció "Obre la pàgina de reserva", fes clic a Comparteix Share.
  4. A "Inserció al lloc web", selecciona una opció:
    • Per crear un botó per a tots els serveis al calendari, fes clic a Totes les programacions de cites.
    • Per crear un botó per a un servei concret al calendari, fes clic a Una sola pàgina de reserva.
  5. Per obrir l'opció "Botó amb una finestra emergent", fes clic a Desplega Fletxa avall.
    • Opcional: pots editar el text i el color del botó.
  6. Per afegir el botó al lloc web, fes clic a Copia el codi.
  7. Enganxa el codi a l'HTML del teu lloc web.
  8. Fes clic a Fet.

Inserir la pàgina de reserva en un lloc web

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A la quadrícula de Calendar, fes clic a la programació de cites.
  3. Per compartir l'enllaç, al costat de l'opció "Obre la pàgina de reserva", fes clic a Comparteix Share.
  4. A "Inserció al lloc web", selecciona una opció:
    • Per crear un botó per a tots els serveis al calendari, fes clic a Totes les programacions de cites.
    • Per crear un botó per a un servei concret al calendari, fes clic a Una sola pàgina de reserva.
  5. Per obrir l'opció "Insereix la pàgina de reserva", fes clic a Desplega Fletxa avall.
    • Opcional: pots editar l'amplada i l'alçada de la pàgina de reserva.
  6. Per inserir la pàgina de reserva directament al teu lloc web, fes clic a Copia el codi.
  7. Enganxa el codi a l'HTML del teu lloc web.
  8. Fes clic a Fet.
Inserir opcions disponibles per a proveïdors de llocs web
Proveïdors de llocs web Admet els botons Admet les agendes inserides
Google Sites Fet
Shopify Fet Fet
Squarespace Fet Fet
Unbounce Fet Fet
Weebly Fet
Wix Fet
WordPress.com Fet
WordPress.org Fet Fet