Com fan els altres per unir-se a cites per a conferències de Google Meet

Quan afegeixes una videoconferència de Google Meet a una programació de cites, s'envia automàticament un correu electrònic de la cita que inclou:

• Un enllaç a la reunió
  • Un número de telèfon amb un PIN per a la reunió

Consells:

• Si tu o la persona que ha reservat la cita reenvieu el correu electrònic de confirmació a una altra persona, el destinatari podrà cancel·lar la cita reservada.
  • Si vols utilitzar un servei de videotrucades de tercers, quan creïs la cita, per a "Ubicació i conferència", selecciona Cap / S'especificarà més tard. Un cop hagis reservat la cita, edita l'esdeveniment reservat per afegir-hi la informació de la reunió. Es recomana instal·lar un complement de Google Workspace Marketplace.

Pots crear una sola pàgina de reserva perquè altres persones puguin programar cites il·limitades al teu calendari sense cost econòmic. Si tens una subscripció apta a Google Workspace o Google One, les programacions de cites tenen funcions prèmium. Obtenir informació sobre les funcions prèmium de les programacions de cites

Unir-se a una videotrucada des d'un esdeveniment de Google Calendar

Important: és possible que hagis de donar permís al navegador per accedir al micròfon i a la càmera amb què faràs la videotrucada.

1. A Google Calendar, fes clic a l'esdeveniment al qual vols unir-te.
  2. Fes clic a Vull unir-me amb Google Meet.
  3. A la finestra que s'obre, fes clic a Uneix-me ara

Unir-se a una videotrucada des de Google Meet

Important: és possible que hagis de donar permís al navegador per accedir al micròfon i a la càmera amb què faràs la videotrucada.

1. En un navegador web, introdueix https://meet.google.com/.
  2. Selecciona la reunió a la llista d'esdeveniments programats. A Google Meet només es mostraran les reunions programades amb Google Calendar.
  3. Fes clic a Uneix-me ara.