Editar una pàgina de reserva de cites

Tothom que tingui l'enllaç a la teva pàgina de reserva pot veure la informació següent:

• Pàgina de reserva
  • Foto de perfil
  • Nom del compte

Per canviar la teva foto de perfil o el nom del compte, ves a la configuració del Compte de Google.

Important: les pàgines de reserva que crees:

• Són públiques.
  • No es veuen afectades per la configuració de compartició del calendari.

Canviar l'aspecte de la informació personal a la pàgina de reserva i al Compte de Google

1. A l'ordinador, ves al teu Compte de Google.
  2. A l'esquerra, fes clic a Informació personal.
  3. Tria una opció:

Canviar la foto

1. Fes clic al teu avatar i, a continuació, Canvia i, a continuació, Penja.
  2. Segueix les instruccions que es mostren a la pantalla.
  3. Fes clic a Desa com a foto de perfil.

Canviar el nom del compte

1. Fes clic a Nom.
    • Per editar el nom, és possible que hagis d'introduir la contrasenya.
  2. Introdueix el nom que vulguis utilitzar.
  3. Fes clic a Desa.