Toimistot ja ylläpitopyynnöt

Organisaatiosi voidaan kutsua ylläpitämään Yritysprofiileja tai toimipaikkaryhmiä, jotka ovat jonkun muun omistuksessa.

• Voit ylläpitää yksittäistä profiilia Haussa ja Mapsissa. Voit ylläpitää useita profiileja samanaikaisesti käyttämällä Yritysprofiilien ylläpitoa. Jos haluat lisätä toisen profiilin, valitse Google Hausta kolmen pisteen valikko ja sitten Lisää uusi Yritysprofiili.

• Yksittäinen Yritysprofiili: Profiilin omistaja voi kutsua organisaatioosi kuuluvan toimipaikkaryhmän käyttämällä ryhmän tunnusta. Voit myös pyytää ylläpito-oikeutta ja ilmoittaa toimipaikkaryhmän, johon profiili lisätään.
  • Toimipaikkaryhmä: Toimipaikkaryhmän omistaja voi kutsua organisaatiosi käyttämällä organisaatiosi tunnusta.

Kutsujen katsominen ja hyväksyminen

Näin voit nähdä ja hyväksyä jonkun muun omistaman Yritysprofiilin ylläpitokutsut:

1. Kirjaudu Yritysprofiilien ylläpitoon.
  2. Klikkaa Hallinnoi kutsuja
    • Jos toimit useassa organisaatiossa, muista valita ensin oikea organisaatio.
  3. Etsi kutsu ja klikkaa sitten Hyväksy tai Hylkää.

Pääsyoikeuden pyytäminen Yritysprofiiliin

Näin voit pyytää organisaatiollesi jonkun muun omistaman Yritysprofiilin ylläpito-oikeutta:

1. Kirjaudu Yritysprofiilien ylläpitoon.
  2. Klikkaa Hallinnoi kutsuja
    • Jos toimit useassa organisaatiossa, muista valita ensin oikea organisaatio.
  3. Klikkaa Pyydä pääsyoikeutta ‑painiketta.
  4. Hae yritystä nimellä ja valitse haluamasi profiili.
  5. Valitse toimipaikkaryhmä, johon profiili lisätään.
  6. Klikkaa Jatka ja pyydä pääsyoikeutta seuraamalla ohjeita.

Pääsyoikeuspyyntöjen näkeminen

Näin voit nähdä pyynnöt, jotka organisaatiosi on lähettänyt voidakseen ylläpitää jonkun muun omistamaa Yritysprofiilia:

1. Kirjaudu Yritysprofiilien ylläpitoon.
  2. Klikkaa Hallinnoi kutsuja
    • Jos toimit useassa organisaatiossa, muista valita ensin oikea organisaatio.
  3. Klikkaa Lähetetyt pyynnöt ‑välilehteä, niin näet kunkin pyynnön tilan.