Konfigurer bestillinger via en leverandør

Hvis du får bestillingene dine administrert via en annen bestillingsleverandør, blir kundens Google-konto sømløst brukt av app- og nettjenester. Kundene dine drar også nytte av automatiske bestillingspåminnelser og innebygd integrering med Google-produkter som Kalender.

På Bestillinger-fanen i profilen din kan du administrere bestillingsalternativer, som også omfatter Bestill med Google.

Administrer bestillinger

Slå på bestillinger

Viktig: Når du bestiller via Google, kan det hende at leverandøren belaster deg. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon om dette.

Hvis du ikke allerede samarbeider med noen leverandør om å administrere bestillinger, kan du utforske hvilke leverandører som er tilgjengelige i landet ditt, via Bestill med Google. Du kan også legge til din egen førstepartslink.

1. Gå til bedriftsprofilen din. Se hvordan du finner profilen.
  2. Slik velger du en leverandør:
    • Velg Bestillinger på Google Søk.
    • Velg Administrer bedriftsprofilen din og så Bestillinger på Google Maps.
  3. Registrer deg hos den aktuelle leverandøren.

Bestillingsleverandører vises automatisk i bedriftsprofilen din innen en uke.

Du kan slå av en bestillingsleverandør eller legge til en link til profilen din. Finn ut hvordan du administrerer leverandører og oppretter en tilknytning til profilen din.

Se bestillingsresultatene dine

Resultatdata er ikke tilgjengelige for egendefinerte linker. Du har tilgang til resultatdata via Bestill med Google.

Administrer ventelister direkte på Google

Viktig: Denne funksjonen er bare tilgjengelig for restauranter. Du kan bruke ventelistefunksjonen hvis du registrerer deg hos en tredjepartsleverandør for Bestill med Google.

1. Gå til bedriftsprofilen din. Se hvordan du finner profilen.
  2. Slik administrerer du ventelister for leverandører:
    • Velg Ventelister på Google Søk.
    • Velg Endre profilen og så Ventelister på Google Maps.
  3. Velg Kom i gang for å legge til ventelistefunksjonen i profilen din.
  4. Følg veiledningen på skjermen for å konfigurere en venteliste via en kvalifisert tredjepartsleverandør.

Hvis du allerede har konfigurert en venteliste:

• Du kan administrere en venteliste for en bestemt leverandør ved å velge Administrer bestillinger ved siden av navnet på leverandøren.
  • Du kan legge til en annen leverandør av ventelister ved å velge Legg til leverandør.
  • Du kan finne data om ventelisteresultater ved å velge Se resultatene.

Tips: Hvis du vil fjerne «Sett deg på ventelisten»-knappen fra profilen din, må du avregistrere deg direkte via tredjepartsleverandøren.