Varausten määritys palveluntarjoajan kautta

Kun hoidat varauksia toisen varauspalveluntarjoajan kautta, saat käyttöösi verkko- ja sovelluspalveluita, joissa voidaan hyödyntää saumattomasti asiakkaidesi Google-tilejä. Lisäksi asiakkaasi saavat automaattiset varausmuistutukset esimerkiksi Kalenterin ja muiden Google-tuotteiden kautta.

Profiilisi Varaukset-välilehdellä voit muuttaa varausvaihtoehtoja, joihin kuuluu myös Varaa Googlen kautta ‐ominaisuus.

Varausten hallinnointi

Varausten käyttöönotto

Tärkeää: Kun teet varauksen Googlen kautta, palveluntarjoajasi saattaa veloittaa sinua. Kysy lisää palveluntarjoajalta.

Jos sinulla ei ole vielä varausten hoitamisessa auttavaa palveluntarjoajaa, tutustu maassasi saatavilla oleviin palveluntarjoajiin Varaa Googlen kautta ‐sivulla. Voit myös lisätä oman ensimmäisen osapuolen linkin.

1. Mene Yritysprofiiliisi. Katso, miten löydät profiilin.
  2. Näin valitset palveluntarjoajan:
    • Valitse Google Hausta Varaukset.
    • Valitse Google Mapsista Ylläpidä Yritysprofiiliasija sitten Varaukset.
  3. Luo tili valitsemallesi palveluntarjoajalle.

Varauspalveluntarjoajat näkyvät automaattisesti Yritysprofiilissasi viikon kuluessa.

Voit poistaa varauspalveluntarjoajan käytöstä tai lisätä linkin profiiliisi. Lue lisää palveluntarjoajien muuttamisesta ja profiiliin linkittämisestä.

Varaustulosten katsominen

Omille linkeille ei ole saatavilla tulosdataa. Pääset tulosdataan Varaa Googlen kautta ‐sivulta.

Jonotuslistojen hallinta suoraan Googlessa

Tärkeää: Tämä ominaisuus on vain ravintolayritysten käytettävissä. Jos haluat käyttää jonotuslistaominaisuutta, sinun on rekisteröidyttävä kolmantena osapuolena toimivan Varaa Googlen kautta ‐palveluntarjoajan palveluun.

1. Siirry Yritysprofiiliisi. Katso, miten löydät profiilin.
  2. Näin hallinnoit palveluntarjoajan jonotuslistoja:
    • Valitse Google Hausta Jonotuslistat.
    • Valitse Google Mapsista Muokkaa profiilia ja sitten Jonotuslistat.
  3. Klikkaa Aloita, niin voit lisätä jonotuslistaominaisuuden profiiliisi.
  4. Ota jonotuslista käyttöön hyväksyttävän kolmannen osapuolen palveluntarjoajan kautta seuraamalla näytöllä näkyviä ohjeita.

Jos olet jo ottanut jonotuslistan käyttöön:

• Jos haluat hallinnoida tietyn palveluntarjoajan jonotuslistaa, valitse palveluntarjoajan nimen vierestä Hallinnoi varauksia.
  • Jos haluat lisätä toisen jonotuslistapalvelujen tarjoajan, valitse Lisää palveluntarjoaja.
  • Jos haluat nähdä dataa jonotuslistan tuloksista, valitse Näytä tulokset.

Vinkki: Jos haluat poistaa Liity jonotuslistalle ‐painikkeen profiilistasi, sinun on peruttava rekisteröinti suoraan kolmannen osapuolen palveluntarjoajan kautta.