Configurar reserves a través d'un gestor

En gestionar les reserves mitjançant un altre proveïdor de reserves, gaudiràs de serveis web i d'aplicacions que s'integren perfectament al Compte de Google del teu client. A més, els clients poden aprofitar els recordatoris automàtics de reserves i la integració amb productes de Google, com ara Calendar.

A la pestanya "Reserves" del teu perfil, pots gestionar les opcions de reserva, que també inclouen Reserva amb Google.

Gestionar reserves

Activar les reserves

Important: quan reserves a través de Google, és possible que el teu proveïdor et cobri pel consum d'aquestes dades. Per obtenir més informació, consulta el teu proveïdor.

Si encara no treballes amb un proveïdor que s'encarregui de les reserves, pots explorar els proveïdors disponibles al teu país a través de Reserva amb Google. També pots afegir el teu enllaç propi.

1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com es pot trobar un perfil.
  2. Per seleccionar un proveïdor:
    • A la Cerca de Google, selecciona Reserves.
    • A Google Maps, selecciona Gestiona el perfil d'empresai, a continuació, Reserves.
  3. Registra't amb el proveïdor que vulguis.

Els proveïdors de reserves es mostren automàticament al teu perfil d'empresa en un termini d'una setmana.

Pots desactivar un proveïdor de reserves o afegir un enllaç al teu perfil. Obtén informació sobre com pots gestionar els proveïdors i enllaçar-los al teu perfil.

Consulta el rendiment de les reserves

Les dades de rendiment no estan disponibles per als enllaços personalitzats. Pots accedir a les dades de rendiment des de Reserva amb Google.

Gestionar les llistes d'espera directament a Google

Important: aquesta funció només està disponible per a les empreses de restaurants. Per utilitzar la funció de llista d'espera, t'has de registrar amb un proveïdor extern de Reserva amb Google.

1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com es pot trobar un perfil.
  2. Per gestionar les llistes d'espera dels teus proveïdors:
    • A la Cerca de Google, selecciona Llistes d'espera.
    • A Google Maps, selecciona Edita el perfil i, a continuació, Llistes d'espera.
  3. Per afegir la funció de llista d'espera al perfil, selecciona Comença.
  4. Segueix les indicacions en pantalla per configurar una llista d'espera amb un proveïdor extern que compleixi els requisits.

Si ja has configurat una llista d'espera:

• Per gestionar una llista d'espera d'un proveïdor concret, al costat del nom del proveïdor, selecciona Gestiona les reserves.
  • Per afegir un altre proveïdor de llistes d'espera, selecciona Afegeix un proveïdor.
  • Per cercar dades sobre el rendiment de les llistes d'espera, selecciona Mostra el rendiment.

Consell: per suprimir el botó Uneix-me a la llista d'espera del perfil, t'has de donar de baixa directament al proveïdor extern.