Administrer varsler

Du kan velge hvilke typer varsler fra Bedriftsprofil du vil motta som SMS og på e-post. Varsler kan være nyttige på mange ulike måter. De kan være beskjeder om at kunder har lagt inn bilder eller anmeldelser i bedriftsprofilen din, produktnyheter fra Google eller påminnelser om å holde profilen oppdatert.

Du kan blant annet velge å motta disse varseltypene:

• nye innlegg på bedriftsprofilen din
  • forslag til hvordan bedriftsprofilen din kan holdes oppdatert
  • oppdateringer om kontoen din
  • oppdateringer om nye funksjoner
  • nye følgere eller bestillinger (bare på mobil)

Uavhengig av varslingsinnstillingene dine kan Google varsle deg om viktige forhold som angår kontoen din.

Du kan komme til å se varsler om bedriftsprofiler på Google Søk og Maps. Du kan velge bort disse varslene ved å trykke og holde på varselet. Slå så av Bedriftsprofiler.

Administrer varsler i Google Maps-appen

1. Åpne Google Maps-appen Kart på Android-enheten.
  2. Trykk på Bedrift nederst til høyre i Maps.
  3. Trykk på Varsler Standard android/iOS notification icon øverst til høyre.

Tips: Enkelte bedrifter kan være kvalifisert til å motta SMS-varsler. For å motta SMS-varsler må du oppgi telefonnummeret ditt.

Administrer varsler i Google Søk

1. Logg på Google-kontoen du bruker til å administrere bedriftsprofilen din.
  2. For å se bedriftsprofilen din, søk etter det bedriftsnavnet ditt på Google.
  3. Velg om nødvendig Se profilen for å administrere bedriftsprofilen.
  4. Trykk på Meny Three-dot menu vertical pil høyre E-postvarsler.
  5. Søk etter varselet du vil administrere.
  6. Slå bryteren ved siden av varselet på eller av.

Stopp varsler for ubekreftede bedrifter

Hvis du vil slutte å motta varsler om bedrifter du ikke kan eller ikke vil bekrefte, kan du fjerne bedriftsprofiler du allerede har gjort krav på. Du får fortsatt varsler om bedrifter du har bekreftet.