Yritystiedot Yritysprofiilissa

Kun ihmiset hakevat yritystä Googlesta, he saattavat nähdä tietoja kyseisestä yrityksestä hakutuloksissa näkyvässä ruudussa. Yritysprofiiliksi kutsutussa ruudussa olevien tietojen avulla asiakkaat voivat löytää yrityksesi ja ottaa siihen yhteyttä.

Dandelion Chocolate Knowledge Panel

Yritysprofiilissa saattaa näkyä myös ainoastaan kyseisen yrityksen toimialaa koskevia tietoja. Esimerkiksi hotellien tiedoissa kerrotaan hotellin tarjoamista palveluista, kuten Wi-Fistä tai uima-altaasta. (Hotellien edustajat voivat muokata tiettyjä määritteitä Yritysprofiilissa.) Ravintoloiden tiedoissa saattaa näkyä paikkaehdotuksia sekä kuhunkin paikkaan liittyvä numero, joka ilmaisee, miten todennäköisesti paikka vastaa käyttäjän kiinnostuksen kohteita ja mieltymyksiä (osuma). Kun todennat yrityksesi, Yritysprofiili voi näyttää erilaiselta ja saatat nähdä myös muita käytettävissä olevia ominaisuuksia.

Milloin yritykseni voi näkyä haun yhteydessä?

Eri tekijät vaikuttavat siihen, näkyvätkö yrityksen tiedot haussa. Yrityksen osuvuus, etäisyys ja näkyvyys vaikuttavat kaikki yrityksen sijoittumiseen paikallisen haun tuloksissa. Yrityksen todentaminen ei takaa sen näkymistä haun yhteydessä.

Google ei paranna yrityksen sijoitusta Google Haussa tai Mapsissa pyynnöstä tai maksusta. Hakualgoritmien tiedot ovat luottamuksellisia, jotta sijoitusjärjestelmä olisi mahdollisimman oikeudenmukainen kaikille yrityksille. Lue lisää sijoituksesta paikallisissa tuloksissa.