Populære tidspunkt, ventetider og besøksvarighet

For at det skal bli enklere for kunder å planlegge besøk til bedriften din, kan Google vise informasjon om for eksempel populære tidspunkter, ventetider, besøksinformasjon i sanntid samt hvor lenge besøk vanligvis varer. Disse dataene vises nedenfor den vanlige bedriftsinformasjonen din på Google Søk og Maps.

Om besøksdata

For å fastslå populære tidspunkt, ventetider og besøksvarighet bruker Google samlede og anonymiserte data fra brukere som har valgt å slå på Google posisjonslogg. Hvis tilstrekkelig mange slike brukere besøker bedriften din, blir det vist populære tidspunkt, anslått ventetid og gjennomsnittlig besøksvarighet. Du kan ikke legge til denne informasjonen manuelt, og den vises bare hvis Google har tilstrekkelig med besøksdata om bedriften din.

Besøksdataene kan bestå av denne informasjonen:

• Diagram over populære tidspunkter: I dette diagrammet kan brukerne se hvor mye aktivitet du vanligvis har på beliggenheten din på ulike tidspunkter på dagen. Populære tidspunkter er basert på gjennomsnittlig popularitet i løpet av de siste månedene. Populariteten på et gitt tidspunkt vises sammenlignet med den typiske maksimale pågangen bedriften har i løpet av uken. I bildet nedenfor kan du se at lørdager kl. 20–21 er blant de mest hektiske tidspunktene denne bedriften har i løpet av en normal uke.
  • Data om nåværende besøk: Disse dataene viser hvor mye aktivitet du har på beliggenheten din akkurat nå. Besøksdata oppdateres i sanntid og fremstilles i diagrammet over populære tidspunkter. For eksempel viser den fremhevede delen av diagrammet i bildet nedenfor hvor mye aktivitet det er i bedriften din akkurat nå sammenlignet med det vanlige aktivitetsnivået i bedriften.
  • Besøksvarighet: Disse dataene viser hvor mye tid kundene vanligvis tilbringer på beliggenheten din. Beregnet besøksvarighet er basert på kunders besøksmønstre i bedriften din i løpet av de siste ukene.
  • Anslått ventetid: Disse dataene viser hvor lenge en kunde må vente før de blir betjent på ulike tidspunkter dagen gjennom. Her vises også den lengste anslåtte ventetiden for hver dag uken gjennom. Ventetiden som vises, er basert på kunders besøksmønstre i løpet av de siste ukene. Hva som regnes som ventetid, varierer fra bedriftstype til bedriftstype. På en restaurant gjenspeiler ventetiden hvor lenge kundene må vente før de blir vist til et bord.

Live Busyness screenshot