Toimipaikkaryhmän luominen

Toimipaikkaryhmän avulla voit ylläpitää toimipaikkatietoja yhdessä muiden käyttäjien kanssa.

Voit ylläpitää yksittäistä profiilia Haussa ja Mapsissa. Voit ylläpitää useita profiileja samanaikaisesti käyttämällä Yritysprofiilien ylläpitoa. Jos haluat lisätä toisen profiilin, valitse Google Hausta kolmen pisteen valikko ja sitten Lisää uusi Yritysprofiili.

Näin luot toimipaikkaryhmän

1. Kirjaudu Yritysprofiilien ylläpitoon tietokoneella.
  2. Jos sinulla on useita toimipaikkoja, klikkaa sivun oikeasta yläkulmasta Luo toimipaikkaryhmä.
    • Vinkki:  Jos et löydä painiketta, klikkaa vasemmasta yläkulmasta kolmen viivan valikkoa Three dash menu ja valitse Add Business Account Icon Luo yritystili.
  3. Nimeä toimipaikkaryhmä/yritystili ja klikkaa Valmis.

Seuraava vaihe: