Bedrijven overzetten naar een groep van bedrijfslocaties

Met groepen van bedrijfslocaties (voorheen zakelijke accounts genoemd) kunt u profielen ordenen en het beheer van sommige profielen delen met anderen. U kunt een groep van bedrijfslocaties of zakelijk account maken en er profielen naar overzetten.

Opmerking: U kunt locaties alleen overzetten naar een groep van bedrijfslocaties of zakelijk account waarvan u de eigenaar of beheerder bent.

1. Log in op uw bedrijfsprofiel.
  2. Selecteer een of meer profielen die u wilt overzetten naar een groep van bedrijfslocaties of zakelijk account.
  3. Klik op Acties en dan Profielen overzetten.
  4. Selecteer de groep van bedrijfslocaties of het zakelijk account waarvan u de profielen wilt krijgen.
  5. Klik op Overdragen (of Eigendom overdragen).