Joku muu on todentanut joukkolataukseen sisältyvän toimipaikkani

Toimipisteillä on kahdenlaisia käyttäjiä: omistajia ja ylläpitäjiä. Kullakin toimipisteellä voi olla vain yksi todennettu omistaja. Henkilö, joka todentaa tiettyyn toimipaikkaan liittyvät yritystiedot, katsotaan automaattisesti kyseisen toimipaikan omistajaksi.

Toisen käyttäjän todentamien toimipaikkojen vieressä näkyy tilana Pääsyoikeudet tarvitaan. Katso ohjeet tilanteen selvittämiseen artikkelista Omistajuusristiriitojen ratkaiseminen.