Aan de slag met een bedrijfsprofiel voor uw restaurant

Met een bedrijfsprofiel kunnen restauranteigenaren hun bedrijfsinformatie beheren en communiceren met klanten. Met deze gids kunt u uw aanwezigheid op Google instellen en contact leggen met uw klanten.

Overzicht van Bedrijfsprofiel

Stap 1: Meld u aan voor Bedrijfsprofiel

Stap 2: Beheer de belangrijkste bedrijfsinformatie van uw restaurant

Stap 3: Help gebruikers gerechten uit uw restaurant te krijgen

Stap 4: Beheer de gegevens van uw restaurant

Stap 5: Communiceer met uw klanten

Stap 6: Houd de prestaties van uw bedrijfsprofiel bij

• De prestaties van uw bedrijfsprofiel bijhouden en inzichten bekijken
  • Topstatistieken voor restaurants om te meten:
    • Zoekopdrachten: Zoekopdrachten die zijn gebruikt om uw bedrijf te vinden
    • Menu: Het aantal klikken op uw menucontent per gebruiker per dag.
    • Boekingen: Het aantal afgeronde boekingen van uw klanten.
    • Maaltijdbestellingen: Het aantal maaltijdbestellingen van ondersteunde aanbieders in uw profiel.