Profielen die zijn gemarkeerd als dubbel

Dit artikel gaat over bedrijfsprofielen die niet op Maps worden gevonden omdat ze zijn gemarkeerd als dubbel of als een kopie van een ander profiel. Als hetzelfde bedrijf 2 keer wordt weergegeven op Maps, gaat u naar Dubbele bedrijfsprofielen samenvoegen.

Een conflict over eigendom oplossen

Profielen worden gemarkeerd als dubbel als er op Google al een profiel is voor hetzelfde bedrijf. Als u het bedrijfsprofiel van iemand anders wilt beheren, kunt u toegang aanvragen.

1. Zoek uw bedrijf via Google Zoeken of Maps.
  2. Klik op Toegang vragen
  3. Vul het formulier in.
  4. Klik op Verzenden.

2 profielen op hetzelfde adres hebben

U kunt 2 of meer bedrijfsprofielen op hetzelfde adres hebben als het volgende van toepassing is:

• Het gaat om afzonderlijke bedrijven.
  • Beide komen in aanmerking voor Google-bedrijfsprofielen.

Bekijk Richtlijnen voor de vertegenwoordiging van uw bedrijf op Google voor specifieke richtlijnen voor geschiktheid en bedrijven met afdelingen.

Een dubbel profiel uit uw account verwijderen

Belangrijk: Als u de eigenaar bent van beide profielen, behoudt u het geverifieerde profiel.

U hoeft een dubbel profiel niet te verwijderen. Het wordt niet weergegeven op Maps. Als u uw account wilt opschonen, kunt u wel een of meer bedrijfsprofielen uit uw account verwijderen.

Een bedrijf melden dat ten onrechte is gemarkeerd als dubbel

Als er 2 bedrijfsprofielen zijn samengevoegd terwijl het eigenlijk om 2 afzonderlijke en in aanmerking komende bedrijven gaat, neemt u contact op met support om bezwaar te maken.

Als u bezwaar wilt maken, moeten beide bedrijven in aanmerking komen en verschillend zijn. Als u op uw locatie services levert aan klanten, wordt u om bewijs gevraagd van permanente borden waarop beide bedrijven duidelijk zijn vermeld.

Waarom profielen worden gemarkeerd als dubbel

Elk bedrijf mag slechts 1 profiel hebben. Als uw bedrijven meerdere services aanbieden, geldt het volgende:

U voorkomt als volgt dat uw profiel wordt gemarkeerd als dubbel:

• Zorg dat het profiel verschilt van andere bedrijfsprofielen waarvan u de eigenaar bent.
  • Maak geen profielen die al op Maps staan.