Avanserte profilinnstillinger fra Google Søk

Du kan oppdatere mange avanserte innstillinger for bedriftsprofilen din direkte fra Google Søk. Når du bruker de avanserte innstillingene, kan du angi at Google-assistenten skal

• ta imot bestillinger
  • bruke etiketter og butikkoder for å organisere regneark

Oppdater avanserte innstillinger

1. Sørg for at du er logget på med kontoen du bruker til å administrere bedriftsprofilen.
  2. For å finne bedriftsprofilen, søk etter det eksakte bedriftsnavnet på Google Søk.
  3. Velg om nødvendig Se profilen for å administrere bedriftsprofilen.
  4. Velg Meny Meny og så Innstillinger for bedriftsprofilen.

Tilgjengelige innstillinger

• ID-en for bedriftsprofilen: Du kan dele denne ID-en med Google Brukerstøtte per chat, e-post eller telefon eller via andre kanaler.
  • Anrop fra Google-assistenten: Slå på eller av automatiske anrop fra Google for å få hjelp til å ta imot bestillinger eller holde informasjon oppdatert. Finn ut mer om telefonanrop fra Google-assistenten.
  • Etiketter: Legg til etiketter for å gruppere sammen flere profiler i regneark for masseopplasting. Finn ut mer om etiketter for masseopplastinger.
  • Butikkode: Hvis du har flere bedrifter, må du bruke butikkoder. Du kan finne butikkoder ved å gå til business.google.com/locations. Du kan bruke butikkoder i regneark for masseopplastinger. Hvis du vil vise annonser for varer i butikk, må du bruke butikkoder. Finn ut mer om butikkoder.
  • Google Ads-telefonnummer: Med denne innstillingen kan du vise et annet telefonnummer i adresseelementet enn det som vises i bedriftsprofilen. Hvis du knytter Google Ads sammen med en bedriftsprofil og bruker et Google Ads-adresseelement, blir det brukt et Google Ads-telefonnummer. Finn ut mer om adresseelementer.