La pagina richiesta al momento non è disponibile nella tua lingua. Puoi selezionare una lingua diversa nella parte inferiore della pagina oppure tradurre istantaneamente qualsiasi pagina web nella lingua che preferisci tramite la funzionalità di traduzione integrata di Google Chrome.

Video throttling

Video throttling is an artificial constraint of the number of impressions per hour. Google partner inventory has a throttling threshold to protect publishers from ads with a high error rate. New video ads are initially throttled because no error rate yet exists.

Video Throttling occurs when: Error Rate > Fixed Threshold
Error Rate = number of errors / number of auctions won

If the error rate improves, throttling is removed. Video throttling implementation is subject to change.