Kielen vaihtaminen tai useiden kielten käyttäminen

Valitse käyttämäsi Google Assistant ‐laite: Puhelin tai tabletti

Tärkeää: Kaikki ominaisuudet eivät ole käytettävissä kaikilla kielillä, kaikissa maissa tai kaikilla soveltuvilla Android-laitteilla.

Kielen vaihtaminen tai lisääminen

Google Assistant puhuu sinulle Android-asetuksissa valitsemallasi kielellä. Voit vaihtaa tai lisätä kielen Google Assistantin asetuksista.

Jos esimerkiksi puhelimesi käyttää englantia (Yhdysvallat) ja valitset Google Assistantin kieleksi espanjan (Yhdysvallat), voit puhua Google Assistantille englanniksi tai espanjaksi.

Voit käyttää laitteellasi Google Assistantin kanssa enintään kolmea kieltä: Androidin kieltä ja kahta Assistantin kieltä.

1. Kosketa pitkään Android-puhelimen tai ‑tabletin aloitusnäyttöä tai sano Hey Google.
  2. Valitse oikeasta alareunasta Tutki ja oma sisältö.
  3. Valitse oikeasta yläreunasta profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta ja sitten Asetukset ja sitten Assistant ja sitten Kielet.
  4. Valitse kieli.
    • Jos haluat vaihtaa ensisijaisen kielen, napauta nykyistä kieltä.
    • Jos haluat lisätä toisen kielen, valitse Lisää kieli.

Voit puhua Google Assistantille kummalla tahansa kielellä, mutta et voi käyttää molempia sekaisin.

Jotkin ominaisuudet eivät ole käytettävissä kaikilla kielillä. Voit halutessasi vaihtaa ensisijaiseksi kieleksi jonkin näistä: marathi, bangla, tamili, telugu, malajalam, urdu, gudžarati tai kannada.

Kaiutin

Tärkeää: Kaikki ominaisuudet eivät ole käytettävissä kaikilla kielillä, kaikissa maissa tai kaikilla soveltuvilla Android-laitteilla.

Kielen vaihtaminen tai lisääminen

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Assistantin asetukset ja sitten Assistant ja sitten Kielet.
  3. Valitse kieli.
    • Jos haluat vaihtaa ensisijaisen kielen, napauta nykyistä kieltä.
    • Jos haluat lisätä toisen kielen, valitse Lisää kieli.

Kun lisäät toisen kielen, voit puhua Google Assistantille valitsemallasi kielellä, ja se vastaa samalla kielellä.

Vinkki: Jos kaikki kaiuttimen käyttäjät haluavat käyttää eri kieltä, kunkin henkilön on otettava Voice Match käyttöön laitteella. Näin Google Assistant voi tunnistaa käyttäjän ja vastata tämän haluamalla kielellä.

Smart Display

Tärkeää: Jotkin ominaisuudet eivät ole käytettävissä kaikilla kielillä tai kaikissa maissa.

Kielen vaihtaminen tai lisääminen

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Assistantin asetukset ja sitten Assistant ja sitten Kielet.
  3. Valitse kieli.
    • Jos haluat vaihtaa ensisijaisen kielen, napauta nykyistä kieltä.
    • Jos haluat lisätä toisen kielen, valitse Lisää kieli.

Kun lisäät toisen kielen, voit puhua Google Assistantille valitsemallasi kielellä, ja se vastaa samalla kielellä.

Vinkki: Jos kaikki kaiuttimen käyttäjät haluavat käyttää eri kieltä, kunkin henkilön on otettava Voice Match käyttöön laitteella. Näin Google Assistant voi tunnistaa käyttäjän ja vastata tämän haluamalla kielellä.

Smart Clock

Käytettävissä olevat kielet

Älykelloissa voit käyttää Google Assistantia englanniksi, espanjaksi, hollanniksi, japaniksi, norjaksi, ranskaksi, ruotsiksi, saksaksi ja tanskaksi.

Kielen vaihtaminen tai lisääminen

1. Avaa Google Home ‑sovellus Google Home Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Assistantin asetukset ja sitten Assistant ja sitten Kielet.
  3. Napauta nykyistä kieltäsi.
  4. Valitse uusi kieli.
Kuulokkeet

Tärkeää: Kaikki ominaisuudet eivät ole käytettävissä kaikilla kielillä, kaikissa maissa tai kaikilla soveltuvilla Android-laitteilla.

Kielen vaihtaminen tai lisääminen

Jos haluat vaihtaa Google Assistantin kielen kuulokkeista, vaihda puhelimen Google Assistant ‐kieli.

Kello

Tärkeää: Kaikki ominaisuudet eivät ole käytettävissä kaikilla kielillä, kaikissa maissa tai kaikilla soveltuvilla Android-laitteilla.

Kielen valitseminen

1. Avaa Wear OS ‐sovellus Android-puhelimella tai ‐tabletilla.
  2. Valitse Asetukset-kohdasta Google Assistant ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Asetukset ja sitten Assistantin kieli.
  4. Valitse kieli.
    • Jos haluat vaihtaa ensisijaisen kielen, napauta nykyistä kieltä.
    • Jos haluat lisätä toisen kielen, valitse Lisää kieli.

Voit puhua Google Assistantille kummalla tahansa kielellä, mutta et voi käyttää molempia sekaisin.

TV

Google Assistant on käytettävissä Android TV:ssä brasilianportugaliksi, englanniksi, espanjaksi, hindiksi, indonesiaksi, italiaksi, japaniksi, koreaksi, ranskaksi, ruotsiksi, saksaksi ja vietnamiksi. Lisää kieliä on tulossa pian.

Google TV ‑laitteilla Google Assistant on saatavilla englanniksi, espanjaksi, hindiksi, hollanniksi, italiaksi, japaniksi, kiinaksi (perinteinen), koreaksi, norjaksi, portugaliksi (Brasilia), ranskaksi, ruotsiksi, saksaksi, ja tanskaksi.

Jos television käyttöjärjestelmä ei ole Android TV, niiden käyttökielet vaihtelevat. Google Assistant on käytettävissä LG-televisioissa englanniksi, espanjaksi, italiaksi, japaniksi, koreaksi, brasilianportugaliksi, ranskaksi ja saksaksi. Google Assistant toimii kaikissa muissa televisioissa vain englanniksi.

Auto

Tärkeää: Jos autossa on Google Assistant sisäänrakennettuna, voit valita yhden ensisijaisen kielen. Valitse Assistantin kieleksi auton järjestelmän kieli. Lue lisää autoon asennetuista Googlen palveluista.

Google Assistantin ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikissa maissa eivätkä kaikilla kielillä.

Kielen vaihtaminen

1. Napauta auton aloitusnäyttöä.
  2. Siirry omiin sovelluksiin.
  3. Valitse Asetukset Settings ja sitten Google ja sitten Google Assistant.
  4. Valitse Kielet.
  5. Valitse kieli.