Kellon Google Assistantin ongelmien korjaaminen

Jos sinulla on ongelmia Google Assistantiin yhdistämisessä tai viestien lähettämisessä kellolla, kokeile näitä keinoja.

Jos omistat Samsung Galaxy Watch 5 ‐sarjan kellon ja sinulla on ongelmia Google Assistantin käyttöönotossa, sinun kannattaa odottaa 15 minuuttia ennen kuin kokeilet käyttöönottoa uudelleen virheellisen käyttöönoton jälkeen.

Yhteysongelmien korjaaminen

Fitbit Sense tai Versa – Google Assistantin yhteysongelmien korjaaminen
  • Varmista, että olet ottanut Google Assistantin käyttöön Fitbit-sovelluksen kautta.
  • Varmista, että kello on yhdistetty puhelimeen.
  • Varmista, että olet kirjautuneena Google-tilille puhelimella.
  • Varmista, että kello ja puhelin on yhdistetty Bluetoothilla.
Kellot joissa on Wear OS – Google Assistantin yhteysongelmien korjaaminen

Fix issues with messages

Jos et voi lähettää viestejä kelloilla, joissa on Wear OS, kokeile näitä ohjeita:

Step 1: Check that your watch is paired with an Android device

Varmista, että kello on liitetty Android-laitteen pariksi. Jos kello on liitetty iPhonen pariksi, et voi lähettää chat-viestejä.

Step 2: Check that your watch & phone are connected

• Varmista, että kello ja Android-laite ovat lähellä toisiaan ja yhdistetty laitepariksi Bluetoothin kautta.
    • Voit tarkistaa yhteyden kellon asetuksista käyttämällä Etsi puhelimeni ‑ominaisuutta. Jos puhelin soi, se tarkoittaa, että yhteys on hyvä.
  • Jos puhelin ja pariksi liitetty Android-laite eivät muodosta yhteyttä, korjaa laitteet.

Vaihe 3: Tarkista Google Assistant

Varmista, että Google Assistant on otettu käyttöön kellossa.

1. Kysy säästä.
  2. Jos et saa vastausta, lue ohjeet Google Assistantin käyttöönottoon.

Vaihe 4: Tarkista puhelimen tai tabletin viestisovellus

Varmista pariksi liitetyllä Android-puhelimella tai ‐tabletilla, että

1. sinulla on uusin versio jostakin näistä sovelluksista:
  2. olet kirjautuneena sovellukseen ja voit lähettää viestejä sen kautta.

Vaihe 5: Tarkista toisen henkilön viestisovellus

Laitepariksi liitetyllä Android-puhelimella tai ‑tabletilla:

1. Avaa Yhteystiedot-sovellus.
  2. Etsi henkilö, jolle haluat lähettää viestin, ja napauta hänen nimeään.
  3. Tarkista yhteystiedoista, onko hänellä viestisovellus.
    • Jos henkilöllä on viestisovellus, napauta tähteä yhteystietonäytön yläreunasta. Jos kontakti on jo merkitty tähdellä, kokeile poistaa tähtimerkintä ja merkitä se uudelleen.