Tilauksen aloittaminen ja ylläpito Android TV:n kautta

Voit tilata joitakin striimauspalveluita Android TV:llä.

Tilauksen aloittaminen

1. Avaa Play Kauppa Google Play Android TV:llä.
  2. Etsi haluamasi tilauspalvelun sovellus.
  3. Lataa sovellus. Sovelluksesta riippuen voit valita seuraavista:
    • Asenna: Avaa sitten sovellus, niin voit luoda tilin ja aloittaa tilauksen.
    • Tilaa ja asenna: Seuraa ohjeita ja tee tilaus loppuun. Palveluun luodaan tili automaattisesti käyttämällä televisiostasi löytyvää Gmail-osoitetta. Saatat saada palvelulta sähköpostin, jonka avulla voit määrittää salasanan tai profiilin.

Nykyiseen tilaukseen kirjautuminen

Jos olet jo tilannut palvelun ja haluat käyttää sen sisältöä televisiossasi:

1. Avaa Play Kauppa Google Play Android TV:llä.
  2. Etsi haluamasi tilauspalvelun sovellus.
  3. Valitse Asenna.
  4. Avaa sovellus ja kirjaudu tilillesi.

Tilauksen ylläpitäminen tai peruuttaminen

Tärkeää: Sovelluksen asennuksen poistaminen Android TV:ssä ei peruuta tilaustasi.

Jos haluat muuttaa tilausta tai peruuttaa sen, tarvitset puhelimen tai tietokoneen.

1. Siirry puhelimella tai tietokoneella osoitteeseen g.co/play/subscriptions.
  2. Valitse peruutettava tilaus.
  3. Valitse Peruuta tilaus.
  4. Seuraa ohjeita.

Voit myös ylläpitää tilausta palvelun sivuston tai sovelluksen kautta.

Lue lisää tilausten ylläpitämisestä.

Tarjouksen lunastaminen

Voit ehkä hyödyntää kampanjoita, jotka lunastetaan Android TV:n kautta.

1. Valitse aloitusnäytöltä Sovellukset.
  2. Vieritä sen tarjouksen banneriin, jonka haluat lunastaa.
  3. Valitse banneri.
  4. Seuraa ohjeita näytöllä.

Jos sinulla on tarjouskoodi, katso ohjeet Google Play ‐koodien lunastamiseen.