Ostosta ei voi suorittaa loppuun Android TV:llä

Kun teet ostoksen Android TV:llä, jotkin maksutavat edellyttävät lisävahvistusta. Et voi vahvistaa ostosta Android TV:llä.

Jos näet virheilmoituksen, voit käyttää ostokseen jotain toista maksutapaa tai viimeistellä ostoksen toisella laitteella, esim. puhelimella tai tietokoneella.

Eri maksutavan valitseminen

Voit kokeilla toista maksutapaa suorittaaksesi ostoksen loppuun Android TV:llä. Kaikki maksutavat eivät edellytä vahvistusta. Lue lisää maksutapojen lisäämisestä Google Payssa.

Sovelluksen ostaminen toisella laitteella

1. Siirry puhelimella tai tietokoneella osoitteeseen play.google.com.
  2. Kirjaudu sisään samalla tilillä, jolla käytät Android TV:tä.
  3. Hae haluamaasi sovellusta.
  4. Viimeistele ostos valitsemalla Android TV laitelistalta.

Tilauksen aloittaminen eri laitteella

1. Siirry verkkosivustolle puhelimella tai tietokoneella tai avaa sen tilauksen sovellus, jonka haluat aloittaa.
  2. Suorita ostos loppuun verkkosivustolla tai sovelluksessa.
  3. Valitse Android TV:ssä Takaisin sulkeaksesi virheilmoituksen.
    • Avaa sovellus. Jos Android TV:ssäsi ei ole kyseistä sovellusta, lataa se
    • Kirjaudu tilillesi.