Osuvien suositusten saaminen

Saat osuvampia suosituksia, seuraa alla olevia ohjeita.
Tärkeää: Nämä vaihtoehdot eivät ole saatavilla joka striimauspalvelun kaikille ohjelmille tai elokuville.

Striimauspalveluiden lisääminen

Tärkeää: Saat striimauspalveluilta enemmän suosituksia, kun lisäät ne Android TV:lle. Sinun kannattaa lisätä vain tilaamiasi palveluita.
  1. Siirry Android TV:n aloitusnäytölle.
  2. Valitse näytön yläosasta Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Laitteen asetukset ja sitten Aloitusnäyttö ja sitten Muokkaa palveluja.
  4. Lisää valintamerkit tilaamiesi palvelujen kohdille.
  5. Tallenna valinnat ja poistu ruudulta valitsemalla Vahvista.

Mitä haluat katsella

1. Siirry Android TV:n aloitusnäytölle.
  2. Valitse näytön yläosasta Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Laitteen asetukset ja sitten Aloitusnäyttö ja sitten Sisältövalinnat.
  4. Arvioi ehdotukset.
  5. Poistu valitsemalla kaukosäätimestä Home tai Back.

Katselulistan ylläpitäminen

Tärkeää: Google oppii katselulistallasi olevien ohjelmien ja elokuvien perusteella, mitä tykkäät katsoa. Saat katselulistallasi olevan sisällön kaltaisia suosituksia.
  1. Selaa katselulistalle lisättävää sisältöä Löydä-välilehdellä.
  2. Avaa sisällön tietosivu.
  3. Valitse Katselulista .
Vinkki: Löydät katselulistalle lisäämäsi sisällön kaikilla laitteilla, kun kirjaudut sisään.