Näyttöjen kiinnittäminen ja irrottaminen

Kun kiinnität sovelluksen näytön, se pysyy näkyvissä, kunnes irrotat sen.

Voit esimerkiksi kiinnittää sovelluksen näytön ja ojentaa puhelimen sitten kaverillesi. Kaverisi voi käyttää vain kiinnitettynä olevaa sovellusta. Kun haluat jälleen käyttää muita sovelluksia, irrota kiinnitetty näyttö.

Tärkeää: Osa näistä ohjeista koskee vain Android 11:tä ja sitä uudempia versioita. Katso, kuinka voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Sovellusten kiinnittäminen

1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus.
  2. Valitse Suojaus tai Suojaus ja sijainti ja sitten Lisäasetukset ja sitten Sovelluksen kiinnitys.
  3. Laita Sovelluksen kiinnitys päälle.

Kun sovelluksen kiinnitys on päällä, sinun on lisättävä PIN-koodi, kuvio tai salasana, jotta voit irrottaa näytön.

Näytön kiinnittäminen

Kun sovelluksen kiinnittäminen on päällä:

1. Siirry näytölle, jonka haluat kiinnittää.
  2. Pyyhkäise ylös näytön keskikohtaan ja paina pitkään. Jos tämä ei avaa Viimeisimmät-näkymää, siirry Android 8.1:tä ja aiempia versioita koskeviin vaiheisiin:
    • Kolmen painikkeen navigointi: Valitse Viimeisimmät Yhteenveto
  3. Napauta kuvan yläreunasta sovelluksen kuvaketta.
  4. Valitse Kiinnitä Kiinnitä.
Jos käytät Android 8.1:tä tai sitä aiempaa versiota
  1. Siirry näytölle, jonka haluat kiinnittää.
  2. Valitse Viimeisimmät Yhteenveto.
  3. Pyyhkäise ylös, niin Kiinnitä-kuvake Kiinnitä tulee näkyviin. Kuvake näkyy valitun näytön oikeassa alakulmassa.
  4. Valitse Kiinnitä Kiinnitä.

Näytön irrottaminen

1. Valitse laitteella siirtymisen asetukset. Lue lisää Android-puhelimella siirtymisestä
  2. Näytön irrottaminen:
    • Eleillä navigointi: Pyyhkäise ylös ja paina pitkään.
    • Kahdella painikkeella navigointi: Kosketa pitkään Takaisin- Takaisin ja Aloitusnäyttö-painiketta Aloitusnäyttö.
    • Kolmella painikkeella navigointi: Kosketa pitkään Takaisin- Takaisin ja Yleiskatsaus-painiketta Yhteenveto.
  3. Jos sinulta pyydetään PIN-koodia, kuviota tai salasanaa, lisää se.