Meer informatie over veiligheids- en privacyinstellingen van Android

Met de veiligheids- en privacyinstellingen van Android kun je het volgende vinden:

• Een overzicht van je status
  • Meldingen, als er potentiële risico's zijn en corrigerende suggesties geven
  • Aanbevelingen om je algemene veiligheid en privacy te verbeteren

Je veiligheids- en privacyinstellingen vinden

Belangrijk: Niet alle Android-apparaten hebben gecombineerde veiligheids- en privacyinstellingen. Sommige hebben aparte veiligheids- en privacygedeelten.

• Op je telefoon met Android 13 of hoger: Tik op Instellingen Instellingen en dan Beveiliging en privacy.
  • Op je telefoon met Android 12 of lager:
    • Voor veiligheidsinstellingen: Tik op Instellingen Instellingen en dan Beveiliging voor veiligheidsinstellingen.
    • Voor privacyinstellingen: Tik op Instellingen Instellingen en dan Privacy voor privacyinstellingen.

Meer informatie over je veiligheids- en privacyopties

Je veiligheids- en privacymeldingen vinden

Bovenaan de pagina Veiligheid en privacy:

• Als je geen meldingen hebt: De tekst 'Dat ziet er goed uit' wordt getoond.
  • Als je een waarschuwing of melding hebt: Je vindt 'Apparaat loopt gevaar' en een beschrijving van het risico daaronder.