Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Meer informatie over veiligheids- en privacyinstellingen van Android

Met de veiligheids- en privacyinstellingen van Android kun je het volgende vinden:

• Een overzicht van je status
  • Meldingen, als er potentiële risico's zijn en corrigerende suggesties geven
  • Aanbevelingen om je algemene veiligheid en privacy te verbeteren

Je veiligheids- en privacyinstellingen vinden

Belangrijk: Niet alle Android-apparaten hebben gecombineerde veiligheids- en privacyinstellingen. Sommige hebben aparte veiligheids- en privacygedeelten.

• Op je telefoon met Android 13 of hoger: Tik op Instellingen Instellingen en dan Beveiliging en privacy.
  • Op je telefoon met Android 12 of lager:
    • Voor veiligheidsinstellingen: Tik op Instellingen Instellingen en dan Beveiliging voor veiligheidsinstellingen.
    • Voor privacyinstellingen: Tik op Instellingen Instellingen en dan Privacy voor privacyinstellingen.

Meer informatie over je veiligheids- en privacyopties

Je veiligheids- en privacymeldingen vinden

Bovenaan de pagina Veiligheid en privacy:

• Als je geen meldingen hebt: De tekst 'Dat ziet er goed uit' wordt getoond.
  • Als je een waarschuwing of melding hebt: Je vindt 'Apparaat loopt gevaar' en een beschrijving van het risico daaronder.