Fotokiezer

Met Fotokiezer kun je kiezen met welke apps je afzonderlijke foto's en video's wilt delen.

Belangrijk:

Foto's selecteren

De app toont foto's in de single- of multi-selectiemodus.

Single-selectiemodus

1. Open de app waarmee je foto's of video's wilt delen.
  2. Selecteer een foto of video in de fotoweergave om deze op te nemen.

Tip: Als je een voorbeeld wilt weergeven van de foto of video die je in de modus voor volledig scherm selecteert, houd je je vinger op de thumbnail.

Multi-selectiemodus

1. Open de app waarmee je foto's of video's wilt delen.
  2. Selecteer meerdere foto's of video's.
  3. Tik op Selectie bekijken om een voorbeeld van de gekozen bestanden op volledig scherm weer te geven.
    • Swipe snel naar rechts op geselecteerde bestanden om ze weer te geven.
  4. Selecteer of deselecteer de gewenste foto's of video's.
  5. Tik op Toevoegen.

Tip: Als je een voorbeeld wilt weergeven van de foto's of video's die je op volledig scherm selecteert, houd je je vinger op de thumbnail of tik je op Selectie bekijken Geselecteerde weergeven. Swipe naar rechts en links om de geselecteerde foto's en video's te bekijken. Tik op Deselecteren als je een foto of video niet meer wilt opnemen.

Belangrijk: Je kunt maximaal 100 foto's of video's of minder selecteren op basis van de configuratie van de app.

Delen met persoonlijke en werkprofielen

Je kunt ervoor kiezen je foto's en video's in verschillende apps voor persoonlijke en werkprofielen te tonen.

Belangrijk: Als je werkprofiel uitstaat, kun je het niet selecteren.

Overschakelen van de persoonlijke modus naar de werkmodus

1. Open Fotokiezer.
  2. Tik op Overschakelen naar werkprofiel Overschakelen naar werkprofiel.

Belangrijk: Als het werkprofiel niet aanstaat:

1. Sluit de kiezer om naar het startmenu te gaan.
  2. Tik op Werk-apps aanzetten en dan Overschakelen naar werkprofiel Overschakelen naar werkprofiel.

Overschakelen van de werkmodus naar de persoonlijk modus

1. Open de Fotokiezer.
  2. Tik op Overschakelen naar persoonlijk profiel Overschakelen naar persoonlijk profiel.

Browsen

Je hebt toegang tot content van andere providers door te browsen.

Belangrijk: De app heeft alleen toegang tot de media die je selecteert.

1. Open Fotokiezer.
  2. Selecteer Browsen en dan de gewenste mediabestanden.

Tip: Sommige apps staan browsen niet toe.