Musiikin ja videon striimaus puhelimesta laitteelle

Voit siirtää musiikkia tai videoita yhdistetyille laitteille ja ohjata sitä. Android-laitteen mediaohjaimia voi käyttää lukitusnäytöllä ja ilmoitusalueella, kun mediaistunto on käynnissä. Voit käyttää ulostulon valitsinta napauttamalla sitä.

Ulostulon valitsimella voit striimata puhelimen mediaa eri striimauslaitteisiin, esimerkiksi näihin:

• Bluetooth-laitteet
  • Cast-kaiuttimet
  • Smart Displayt (esim. Nest Hub, Nest Hub Max, 2. sukupolven Nest Hub)
  • Chromecast ja Google TV ‐laitteet
  • Spotify Connect ‐laitteet

Ennen striimausta

Yhdistä puhelin tai tabletti Wi-Fi-verkkoon. Laitteen on oltava samassa Wi-Fi-verkossa kuin striimauslaitteesi.

Audion tai videon striimaus

Näin siirrät musiikkia tai videoita puhelimesta tai tabletista kaiuttimeen tai näyttöön:

1. Kuuntele haluamaasi sisältöä haluamassasi sovelluksessa.
    • Varmista, että striimaukseen käytettävä puhelin tai tabletti on samassa Wi-Fi-verkossa kuin kaiutin tai näyttö.
  2. Napauta ulostulon valitsinta puhelimen tai tabletin lukitusnäytöltä tai ilmoitusalueelta mediaohjainten oikeasta yläkulmasta.
  3. Valitse ulostulon valitsimella haluamasi laite striimauslaitteiden listasta.
    • Kun olet valinnut striimauslaitteen, mediaa aletaan toistaa striimauslaitteella.

Vinkki: Voit muuttaa sen kaiuttimen tai näyttölaitteen äänenvoimakkuutta, johon striimaat.

Toiston palauttaminen puhelimeen

1. Napauta ulostulon valitsinta mediaohjainten oikeasta yläkulmasta.
  2. Palauta toisto puhelimeen valitsemalla ulostulon valitsimessa Tämä puhelin.

Spotifyn avaaminen Android-mediasoittimesta

Näin avaat Spotifyn:

• Android-mediasoittimen pääsivulta: Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa laitekuvaketta.
  • Jammailusessiosta: Napauta Henkilöt .
  • Striimausistunnosta: Napauta Audiosignaali .

Vinkki: Jos näet virheilmoituksen, katso lisätietoja valitsemalla Ohje .

Ohjeita striimauslaitteiden käyttöön

Alta löydät apua striimauslaitteiden käyttöön ja vastauksia yleisiin kysymyksiin.

Mediaohjaimissa ei näy striimauslaitteita

Striimauslaitteita ei ehkä näy seuraavista syistä:

• Android-laite ei ole yhteydessä samaan Wi-Fi-verkkoon kuin striimauslaitteet.
  • Sovellus on ensin päivitettävä.
  • Laite, johon haluat striimata, ei ole striimauslaite.

Striimauslaitteet näkyvät vain joissakin sovelluksissa

Sovelluksesi eivät vielä tue tätä ominaisuutta tai ne eivät välttämättä ole ajan tasalla.

Sovelluksessa on tarjolla muita laitteita, joihin voi striimata

Nämä laitteet eivät välttämättä ole striimauslaitteita. On olemassa muita laitteita, jotka eivät ole striimauslaitteita, joihin tietyt sovellukset voivat siirtää mediaa.

Mediaohjaimet eivät ole käytettävissä tai ne näkyvät himmennettyinä

Laite, jolle olet siirtänyt mediaa, ei välttämättä ole striimauslaite. Jos siirrät mediaa sovelluksesta ei-tuettuun laitteeseen, et voi siirtää kyseistä mediaa ulostulon valitsimella.