Audio schakelen instellen op je Android-apparaat

Een hoofdtelefoon die audio schakelen ondersteunt, kan verbinding maken met meerdere Android-apparaten. Als audio schakelen aanstaat, schakelt je hoofdtelefoon naadloos tussen apparaten terwijl je ze gebruikt. Je Android-apparaat laat het je weten als de audio is overgeschakeld.

Vereisten

• Audio schakelen wordt ondersteund op apparaten met Android 8 en hoger met Google Play-services.
  • Je hoofdtelefoon voor audio schakelen moet via Snel koppelen worden verbonden met hetzelfde Google-account op elke audiobron die je wilt gebruiken, zoals een Android-telefoon of -tablet.

Audio schakelen aan- en uitzetten

Audio schakelen staat standaard aan.

Belangrijk: Als je audio schakelen wilt gebruiken, moet je elk apparaat inloggen op hetzelfde Google-account en elk apparaat synchroniseren met je account.

1. Open de app Instellingen op je Android-apparaat.
  2. Tik op Verbonden apparaten.
  3. Tik naast je apparaat op Instellingen Instellingen.
  4. Tik op Audio schakelen.
  5. Selecteer Audio schakelen gebruiken om de functie aan of uit te zetten.
Zoeken
Zoekopdracht wissen
Zoekfunctie sluiten
Hoofdmenu
true
Zoeken in het Helpcentrum