Multipoint-hoofdtelefoons instellen op je apparaten

Met een multipoint-hoofdtelefoon kun je verbinding maken met 2 bluetooth-apparaten tegelijk en selecteren welke audiobron je wilt afspelen. Als je media afspeelt op het ene apparaat, kan je hoofdtelefoon overschakelen naar gesprekken op een ander verbonden apparaat.

Vereisten

• Hoofdtelefoon die via bluetooth verbinding kan maken met 2 apparaten.
  • Android 8 of hoger met Google Play-services.

Multipoint aanzetten

1. Tik op je Android-apparaat op Instellingen en dan Verbonden apparaten.
  2. Tik naast je apparaat op Instellingen Instellingen.
  3. Tik op Multipoint en dan Multipoint gebruiken.
  4. Verbind je hoofdtelefoon met de 2 gewenste audiobronapparaten.
    • Ga naar de bluetooth-instellingen op het audiobronapparaat om te checken of je hoofdtelefoon is verbonden.

Je hoofdtelefoon aan 2 audiobronnen koppelen

Belangrijk: Je moet de 2 gewenste audiobronnen eerder hebben gekoppeld.

Zodra je hoofdtelefoon is verbonden, kan deze automatisch schakelen tussen 2 apparaten.

Zo maak je voor het eerst verbinding met je apparaten:

1. Ga naar de bluetooth-instellingen van het 1e apparaat en verbind het met je hoofdtelefoon.
  2. Ga naar de bluetooth-instellingen van het 2e apparaat en verbind het met je hoofdtelefoon.

Schakelen naar media op een ander apparaat

Als je van audiobron wisselt op je hoofdtelefoon, moet je de media of audio op het 1e apparaat stoppen en dan de media of audio op het 2e apparaat starten.