Je Health Connect-gegevens vinden

In Health Connect kun je de gezondheids- en fitnessgegevens op je apparaat volledig beheren. Je kunt alle opgeslagen gegevens bekijken en checken welke apps gegevens kunnen lezen of schrijven.

Nagaan welke apps lees- en schrijfrechten hebben

1. Open de Health Connect-app op je apparaat.
  2. Tik onder Rechten en gegevens op App-rechten.
    • Onder App-rechten zie je apps die wel en geen rechten hebben om gegevens te lezen en te schrijven.
    • Tik rechtsboven naast App-rechten op Zoeken om specifieke apps te zoeken en te zien of de app wel of geen rechten heeft.

Tip: Je kunt ook op een specifieke app tikken om te zien of de app rechten heeft om gegevens te lezen en te schrijven.

Nagaan welke apps recent gegevens hebben gelezen en geschreven

1. Open de Health Connect-app op je apparaat.
  2. Tik onder Recente toegang op Alle recente toegangsacties bekijken.
    • Je ziet een lijst met apps die je gegevens in de afgelopen 24 uur hebben geopend of opgeslagen.

Inactieve apps zoeken

1. Open de Health Connect-app op je apparaat.
  2. Tik onder Rechten en gegevens op App-rechten.
  3. Onder Inactieve apps zie je de lijst met inactieve apps.

Apps kunnen inactief zijn om de volgende redenen:

• De app is verwijderd, maar heeft nog opgeslagen gegevens in Health Connect.
  • De app is uit de Play Store verwijderd.
  • De app heeft geen toegang tot Health Connect.

Tip: Deze apps hebben mogelijk nog steeds een kopie van je gegevens als de app deze had gedownload voordat de toegang werd ingetrokken. Je kunt deze gegevens bekijken en beheren via de instellingen in elke app.

Browsen door gegevens op categorie

1. Open de Health Connect-app op je apparaat.
  2. Selecteer Gegevens en toegang.
  3. Tik onder Browsen in gegevens op een gegevenscategorie, zoals Activiteit of Slaap
    • Tik op Alle categorieën bekijken om alle gegevenscategorieën te zien die Health Connect ondersteunt.

Toegang tot gegevenstypen bekijken

1. Open de Health Connect-app op je apparaat.
  2. Selecteer Gegevens en toegang.
  3. Tik onder Browsen in gegevens op een gegevenscategorie, zoals Activiteit of Slaap.
  4. Tik op een gegevenstype, zoals Afstand of Stappen.
    • Bekijk welke apps dit gegevenstype lezen of schrijven.
    • Bekijk welke apps geen rechten meer hebben om gegevens te lezen en te schrijven.

Browsen door alle gegevenstypen

1. Open de Health Connect-app op je apparaat.
  2. Selecteer Gegevens en toegang.
  3. Tik onder Browsen in gegevens op een gegevenscategorie, zoals Activiteit of Slaap.
  4. Tik op een gegevenstype, zoals Afstand of Stappen.
  5. Tik onder Gegevens beheren op Alle vermeldingen bekijken.
    • Tik op Menu Meer en dan Invoer verwijderen om een item te verwijderen.
    • Als je een kalenderweergave van alle items wilt bekijken, tik je bovenaan op de datum.