Resoldre problemes de configuració del codi de seguiment i d'absència de dades

Aquesta pàgina és sobre la resolució de problemes relacionats amb la configuració d'etiquetes a Universal Analytics. Per obtenir informació sobre com podeu resoldre problemes relacionats amb la configuració d'etiquetes a Google Analytics 4, aneu a [GA4] Resoldre problemes de configuració de les etiquetes en un lloc web.

Aquesta eina de resolució de problemes està dissenyada per ajudar-vos a resoldre problemes amb la configuració de l'etiqueta d'Analytics.

Seleccioneu el problema que sigui més semblant al vostre.

Seleccioneu el vostre problema