[GA4] Foutmeldingen

Tijdens het maken van gegevensstreams roept Analytics Google Cloud, Firebase en het Analytics-configuratiearchief aan. In gevallen waarbij er problemen met die aanroepen optreden, kunnen de volgende foutmeldingen worden weergegeven:

Google Cloud

Fouttype Foutmelding Reden
Time-out voor bewerking Tijdens het maken van de gegevensstream is het gerelateerde Google Cloud-project slechts gedeeltelijk geconfigureerd. Probeer de gegevensstream opnieuw te maken. Voordat het Google Cloud-project volledig was geconfigureerd, is er een time-out opgetreden bij de bewerking voor het maken van dit project.
Rechten U heeft niet de benodigde Google Cloud-rechten om een project te maken. Neem contact op met de eigenaar van uw Google Cloud-project. U heeft niet de benodigde Google Cloud-rechten om een project te maken.
Project bestaat al Kan geen nieuw Google Cloud-project maken omdat er een bestaand project met dezelfde ID is. Probeer het opnieuw. Analytics roept Firebase eerst aan om een project-ID voor te stellen op basis van de projectnaam. Vervolgens roepen we Google Cloud aan om een project met die voorgestelde project-ID te maken.

In uitzonderlijke gevallen stelt Analytics een project-ID voor die al in gebruik is.

Firebase

Fouttype Foutmelding Reden
Time-out voor bewerking Tijdens het maken van de gegevensstream is het gerelateerde Firebase-project slechts gedeeltelijk geconfigureerd. Probeer de gegevensstream opnieuw te maken. Voordat het Firebase-project volledig was geconfigureerd, is er een time-out opgetreden bij de bewerking voor het maken van dit project.
Time-out voor bewerking Voordat Analytics het maken van de app-stream kon verifiëren, is er een time-out opgetreden bij de bewerking. Vernieuw de pagina. Voordat Analytics het maken van de app-stream kon verifiëren, is er een time-out opgetreden bij de bewerking.
Rechten U heeft niet de benodigde Firebase-rechten om een project te maken. Neem contact op met de eigenaar van het Firebase-project. U heeft niet de benodigde Firebase-rechten om een project te maken.
Algemeen Uw app-stream kan op dit moment niet worden gemaakt. Probeer het opnieuw. Analytics kan de app-stream niet maken.

Analytics-configuratiearchief

Fouttype Foutmelding Reden
Algemeen Uw app-stream kan op dit moment niet worden gemaakt. Probeer het opnieuw. Analytics kan de app-stream niet maken.
Algemeen Het Firebase-project is gemaakt en geconfigureerd, maar het maken van een app-stream is mislukt. Probeer de app-stream opnieuw te maken. Analytics kan de app-stream niet maken.