[GA4] Uudelleenmarkkinointiyleisön luominen

Kun luot yleisön, se eksportoidaan automaattisesti Analyticsiin linkittämillesi tileille (esim. Google Ads ‑tilillesi) ja voit käyttää sitä uudelleenmarkkinoinnin perustana kyseisillä tileillä.

Saatat esimerkiksi haluta kohdistaa uudelleenmarkkinointia käyttäjille, joiden käyttäytymishistoria sisältää first_open-tapahtuman mutta ei in_app_purchase-tapahtumaa tai sisältää add_to_cart-tapahtuman mutta ei purchase-tapahtumaa.

Lue lisää yleisöjen luomisesta sekä sisällyttävien ja poissulkevien ehtojen käytöstä.

Muista, että iOS-sovellusten käyttäjiä, jotka ovat kieltäneet toimintansa seuraamisen (ATT-kehotteesta), ei sisällytetä Google Adsiin eksportoituihin yleisöihin.