[GA4] Kohortti

Ryhmä sovelluksen tai verkkosivuston käyttäjiä, joilla on jokin yhteinen ominaisuus. Kyseinen ominaisuus ilmaistaan Analytics-ulottuvuutena. Kohortti voi sisältää esimerkiksi kaikki sovelluksen uudet käyttäjät yhdeltä päivältä tai kuluneen viikon aikana verkkosivustollasi käyneet. Kohorttianalyysien avulla voit havainnollistaa sitä, miten hyvin sovelluksesi tai verkkosivustosi pystyy pitämään käyttäjistä kiinni.

Kohorttiraportit: ELINKAARI > Pysyvyys

Kohorttianalyysi: TUTKI > Analyysi > Malligalleria > Kohorttianalyysi

Muita esimerkkejä kohorteista:

• Analyysin aikavälin aikana hankitut käyttäjät
  • Asiakkaat, joiden ensimmäinen tapahtuma oli analyysin aikavälillä

Lue lisää kohorteista