Support krijgen

Beschikbare support voor alle Google Marketing Platform-producten

Support is alleen beschikbaar voor verkooppartners en voor klanten die Google Marketing Platform-advertenties of Analytics 360-producten rechtstreeks van Google kopen.

Supportmedia die beschikbaar zijn per Google Marketing Platform-product

Product Support via live chat Support via e-mail
Platform Home Ja, in product Ja, in product
Advertentieproducten
Display & Video 360 Ja, in product Ja, in product
Search Ads 360 Ja, in product Ja, in product
Campaign Manager 360 Ja, in product Ja, in product
Studio Ja, in product Ja, in product
Ads Creative Studio Nee Ja, alleen in het Engels, 24 uur per dag, 5 dagen per week
Analyseproducten*
Analytics 360 Ja, in product Ja, in product
Tag Manager 360 Nee Ja, in product

* Support in het product voor standaard Analytics-producten is gebaseerd op uw status als Google Ads-klant.

+ Als uw e-mail toegang heeft tot een organisatie waarvoor 360 is aangezet en die rechtstreeks door Google wordt gefactureerd (inclusief organisaties van verkooppartners).

Ga als volgt te werk om contact op te nemen met support:

1. Log in op uw productaccount.
  2. Klik in de kop op .
  3. Klik onder Meer hulp nodig? op Contact.
  4. Voer in het tekstvak een beschrijving in van het probleem dat u ondervindt en klik op Volgende stap.
  5. Klik op een van de aanbevelingen voor meer informatie of klik nogmaals op Volgende stap en open de chat- of e-mailoptie.

Live chat

Tijdens werkdagen is live chat in het product de beste manier om contact met support op te nemen.

Beschikbaarheid chatsupport

Zorg ervoor dat u het product gebruikt in de taal waarin u support wilt krijgen, zodat u verbonden wordt met de juiste specialist in probleemoplossing. Als chatsupport niet beschikbaar is, kunt u een e-mail sturen zoals hieronder wordt beschreven.

Platform Home

Regio Ondersteunde talen Beschikbaarheid
Noord- en Zuid-Amerika Engels 09:00 - 20:00 uur ET
Europa, het Midden-Oosten, Afrika 09:00 - 17:00 uur GMT
Azië 10:00 - 18:00 uur JST

Advertentieproducten

Display & Video 360 Search Ads 360 Campaign Manager 360 Studio Authorized buyers
Taal
Engels

Ma-vr

24 uur per dag

Japans

11:00 - 13:00 uur JST

14:00 - 17:00 uur JST

N.v.t. N.v.t.
Portugees

05:00 - 16:00 uur BRT

08:00 - 19:00 uur GMT

N.v.t. N.v.t.
Spaans

05:00 - 16:00 uur ART

08:00 - 19:00 uur GMT

N.v.t.

N.v.t.

Analyseproducten

Analytics Tag Manager, Attributie (bèta)
Taal
Engels, Portugees, Spaans

Noord- en Zuid-Amerika:

09:00 - 20:00 uur ET

Europa, het Midden-Oosten, Afrika:

09:00 - 17:00 uur GMT

Azië:

10:00 - 18:00 uur JST

N.v.t.

E-mail

Als chatsupport niet beschikbaar is, is e-mailsupport misschien wel beschikbaar.

Als u een e-mail naar support verzendt via een niet-Gmail-adres dat aan uw Google-account is gekoppeld, kunt u antwoorden ontvangen op het Gmail-adres dat aan dat account is gekoppeld. Meer informatie over het beheren van e-mailadressen in uw Google-account

Ga voor hulp met Google Ads naar het Helpcentrum van Google Ads.