Dades compartides d'acord amb les condicions de protecció de dades entre el responsable de fitxer de Google i el responsable de fitxer del servei de mesurament

Quan els clients de Google Analytics activen l'opció de compartició de dades "Productes i serveis de Google" (Google Analytics) i accepten les condicions de protecció de dades entre el responsable de fitxer de Google i el responsable de fitxer del servei de mesurament (que inclouen la política de consentiment d'usuaris de la UE), Google és, a efectes de l'RGPD, el responsable de fitxer de les dades que es comparteixen i s'utilitzen en activar aquesta opció de configuració.*

El fet que Google sigui el responsable de fitxer significa que pot accedir a les dades d'Analytics que els clients comparteixen amb nosaltres i analitzar-les per entendre millor el comportament i les tendències en línia, i per millorar els productes i serveis que oferim. Per exemple, per millorar els resultats de cerca de Google, detectar el trànsit publicitari no vàlid a Google Ads i treure'l d'aquesta plataforma i provar els algoritmes i models de compilació amb què funcionen serveis com ara Google Analytics Intelligence, que aplica l'aprenentatge automàtic per oferir als clients estadístiques i suggeriments basats en les seves dades d'anàlisi, i com ara Google Ads, que aplica models amplis per millorar la personalització i la rellevància dels anuncis. Aquestes funcions són fonamentals per al valor dels productes que oferim als clients actualment.

Tingueu en compte que si heu desactivat la personalització d'anuncis per a un esdeveniment o una propietat d'usuari en concret, fins i tot al nivell nacional o regional, les dades que se'n recullin i es tractin d'acord amb l'opció de configuració de compartició de dades no s'utilitzaran per a la personalització d'anuncis.

Si desenllaceu Analytics i Firebase, els usuaris de Firebase ja no tindran accés a la propietat web + aplicació.

* Google Analytics i Google Analytics per a Firebase continuen sent els encarregats del tractament de les dades d'Analytics que no es comparteixen ni s'utilitzen amb aquesta opció de configuració.

Les agències i els distribuïdors no estan autoritzats a definir en nom dels seus clients finals l'opció de compartició de dades ni a acceptar les condicions de protecció de dades entre responsables de fitxer. Només els clients finals poden activar aquesta opció de configuració i acceptar les condicions esmentades.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!