[GA4] Foutmeldingen van BigQuery Export

Foutmeldingen en oplossingen

Foutmeldingen tijdens het instellen

Als er een fout optreedt wanneer Analytics checkt of aan de voorwaarden wordt voldaan om de export naar BigQuery in te stellen, krijgt u van Analytics een foutmelding. U kunt dan de oplossingen proberen die hier worden beschreven.

Uw toegangsniveau voor het Cloud-project is onvoldoende om de koppeling af te ronden.

Oorzaak

U heeft niet de benodigde rechten voor het Cloud-project waarnaar u gegevens wilt exporteren.

Oplossing

Neem contact op met uw Cloud-beheerder om de benodigde rechten te krijgen.

Opmerking: Eigenaren van BigQuery-gegevens hebben rechten om datasets en tabellen te maken.

Geen beschikbare datasetlocaties voor dit project.

Oorzaak

Organisatiebeleid voor het Cloud-project verhindert exporteren naar een of meer van de beschikbare regio's.

Oplossing

Pas het organisatiebeleid aan, zodat het is toegestaan om naar de gewenste regio te exporteren.

Er is iets misgegaan. Probeer het later opnieuw.

Oorzaak

De oorzaak van de fout is onbekend.

Oplossing

Probeer het opnieuw.

Foutmeldingen tijdens de export

Als er tijdens de gegevensexport een fout optreedt, genereert BigQuery een foutmelding. Hieronder ziet u de mogelijke fouten en de oplossingen hiervoor.

TOEGANG_GEWEIGERD

Oorzaak

Deze fout treedt op wanneer Google Analytics voor Firebase geen toegang heeft tot het BigQuery-project dat aan de integratie is gekoppeld.

Oplossing

Zorg ervoor dat het volgende serviceaccount eigenaarsrechten heeft voor het BigQuery-project voor deze integratie: firebase-measurement@system.gserviceaccount.com.

Als u dit serviceaccount geen toegang geeft, leidt dit tot aanhoudende toegangsfouten en zullen er permanente hiaten in uw gegevens ontstaan.

FACTURERINGSFOUT

Oorzaak

Deze fout treedt op wanneer er een factureringsprobleem is met het Google Cloud-account dat aan uw BigQuery-project is gekoppeld.

Oplossing

Zorg ervoor dat het Cloud-factureringsaccount dat voor deze integratie aan het BigQuery-project is gekoppeld, een geldige betaalmethode bevat en dat de betalingsgegevens up-to-date zijn.

Als de factureringsgegevens niet up-to-date zijn, leidt dit tot aanhoudende factureringsfouten en zullen er permanente hiaten in uw gegevens ontstaan.

Als u meer hulp nodig heeft bij het oplossen van problemen

Al zich een fout voordoet die niet hierboven wordt beschreven, bekijkt u de Firebase-supportbronnen.