Papirkurv

Gendan konti, ejendomme og visninger fra papirkurven

Papirkurven indeholder konti, ejendomme og visninger, der er blevet indstillet til sletning. Du har 35 dage til at gendanne elementer i papirkurven, før de slettes permanent.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Om papirkurven

Papirkurven er en midlertidig opbevaringsplads for konti, ejendomme og visninger, inden de slettes. Konti, ejendomme og visninger flyttes til papirkurven og opbevares i 35 dage, før de slettes permanent.

Papirkurven indeholder en liste over de elementer, der er markeret til sletning, den bruger, der har markeret dem til sletning, og den dato, hvor de slettes permanent. Du gendanner et element ved at vælge det og flytte det væk fra papirkurven. Du skal have rollen Redaktør på kontoen for at få adgang til papirkurven.

Efter 35 dage i papirkurven slettes elementet permanent, og sletningen registreres under Ændringshistorik med Analytics-systemet angivet som bruger.

Når en ejendom eller visning slettes, slettes eventuelle tilskrivningsprojekter, der er knyttet til den pågældende ejendom eller visning, ikke automatisk. Hvis du vil slette alle data, der er knyttet til ejendommen og/eller visningen, skal du slette de relaterede tilskrivningsprojekter separat. Alle brugere med rollen Redaktør på kontoen kan se listen over tilskrivningsprojekter på https://analytics.google.com/analytics/attribution/projects og slette tilskrivningsprojekter derfra.

Hvad bliver gendannet?

Gendannelse af en konto eller en ejendom gendanner automatisk dens komponentejendomme og/eller visninger med undtagelse af eventuelle ejendomme og/eller visninger, der individuelt er flyttet til papirkurven. Eksempel: Konto A indeholder ejendommen E1 og visningerne V1 og V2:

• Eksempel 1: V2 flyttes til papirkurven. Senere flyttes konto A til papirkurven. Gendannelse af konto A gendanner automatisk E1 og V1, men ikke V2. V2 forbliver i papirkurven.
  • Eksempel 2: Konto A flyttes til papirkurven. Gendannelse af konto A gendanner automatisk E1, V1 og V2.
  • Eksempel 3: V2 flyttes til papirkurven. Senere flyttes konto A til papirkurven. Gendannelse af V1 gendanner automatisk P1 og A, men ikke V2. V2 forbliver i papirkurven.

Når du gendanner en konto, ejendom eller visning fra papirkurven, bevares alle indstillinger og konfigurationer (mål, filtre, brugertilladelser, links til andre Google-produkter osv.).

Data behandles ikke, når der findes elementer (konti, ejendomme, visninger) i papirkurven. Databehandlingen genoptages for de centrale rapporter inden for en time, efter at elementerne er blevet gendannet fra papirkurven. Behandling i realtid genoptages efter nogle få sekunder.

Sådan gendanner du en konto, ejendom eller visning

Sådan gendanner du en konto, ejendom eller visning:

1. Log ind på din Analytics-konto. Hvis alle dine Analytics-konti er blevet slettet, skal du oprette en ny Analytics-konto for at få adgang til papirkurven.
  2. Klik på Administrator.
  3. Klik på Papirkurv i kolonnen KONTO.
  4. Find frem til det element, du vil gendanne, ved at gennemse tabellen eller bruge søgefeltet i tabellen.
  5. Klik på Gendan.

Relaterede ressourcer