[GA4] Järjestelmänvalvoja-sivu

Google Analyticsin Järjestelmänvalvoja-sivulta pääset käyttämään Analyticsin järjestelmänhallintaominaisuuksia. Pääset sivulle viemällä hiiren sivun vasemmassa alakulmassa olevan rataskuvakkeen päälle ja klikkaamalla Järjestelmänvalvoja.

Järjestelmänvalvoja-sivulla näkyvät eri vaihtoehdot Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuudessa ja Universal Analytics ‑mittauskokonaisuudessa.

Esimerkiksi Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuuden Järjestelmänvalvoja-sivulla on Datan kerääminen ja muokkaaminen ‐osio, jota ei ole Universal Analytics ‐mittauskokonaisuuden Järjestelmänvalvoja-sivulla.

Universal Analytics ‑mittauskokonaisuuden Järjestelmänvalvoja-sivulla on puolestaan Näkymät-sarake, jota ei ole Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuuden Järjestelmänvalvoja-sivulla.

Järjestelmänvalvoja-sivulle siirtyminen Google Analytics 4 ‐mittauskokonaisuudessa

Järjestelmänvalvoja-sivun esittelyn kautta pääset viimeksi käyttämääsi Analytics-mittauskokonaisuuteen ja saat ohjeet Järjestelmänvalvoja-sivulle siirtymiseen. Esittely toimii vain Google Analytics 4:ssä eli Google Analyticsin nykyisessä versiossa.

Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuuden Järjestelmänvalvoja-sivu

Google Analytics 4 ‑mittauskokonaisuuden Järjestelmänvalvoja-sivu

Universal Analytics ‑mittauskokonaisuuden Järjestelmänvalvoja-sivu

Kuvakaappaus, jossa Järjestelmänvalvoja-välilehti näkyy valittuna sivun yläosassa
Universal Analytics ‑mittauskokonaisuuden Järjestelmänvalvoja-sivu

Näiden työkalujen avulla voit muun muassa luoda uusia mittauskokonaisuuksia, muuttaa käyttäjien lupia, lisätä integrointeja, luoda suodattimia ja importoida dataa.