Een kopie maken van een weergave

Aangezien bepaalde Analytics-functies de manier wijzigen waarop gegevens worden verzameld of verwerkt in uw account op een manier die niet ongedaan kan worden gemaakt, moet u een kopie van de oorspronkelijke weergave maken voordat u wijzigingen aanbrengt. Zorg er altijd voor dat de oorspronkelijke weergaven ongewijzigd blijven en voeg filters of andere rapportagefuncties toe aan de kopieën van de weergaven. Hierdoor kunt u de oorspronkelijke weergaven als ongewijzigde bron of uitgangspunt gebruiken voor alle gegevens die u in de property verzamelt, en kunt u de overige weergaven aan uw specifieke rapportagedoeleinden aanpassen. Meer informatie over weergaven en property's.

Een weergave kopiëren

Weergaven zijn aan property's gekoppeld. Kopieën van weergaven kunnen alleen worden gekoppeld aan de property van de oorspronkelijke weergave. U heeft de rol Bewerker nodig om een weergave te kopiëren. Ga als volgt te werk om een weergave te kopiëren:

1. Log in bij Google Analytics.
  2. Klik op Beheerder en navigeer naar de weergave die u wilt kopiëren.
  3. Klik op de kolom WEERGAVE en vervolgens op Instellingen voor weergave.
  4. Klik op Weergave kopiëren.
  5. Geef deze weergave een nieuwe naam.
    Gebruik een naam die duidelijk verschilt van de naam van de oorspronkelijke weergave.
  6. Klik op Weergave kopiëren.

Wat wordt gekopieerd

Instellingen en functies die worden beheerd op weergaveniveau (zoals filters, doelen, gebruikers en hun rechten) worden gedupliceerd in gekopieerde weergaven. Links voor kostenbronnen en gedeelde items (zoals annotaties, segmenten en meldingen) worden niet in gekopieerde weergaven gedupliceerd.