Antallet af sociale konverteringer er forskelligt i de enkelte rapporter

Du oplever muligvis, at antallet af rapporterede konverteringer for ét socialt website er forskelligt i rapporterne Al trafik, Sociale konverteringer og Multikanaltragte for webejendomme. Denne artikel beskriver, hvordan konverteringer tælles i hver enkelt af disse rapporter. Det kan hjælpe dig med at forstå, hvorfor tallene muligvis ikke er ens i disse rapporter.

Sådan sammenligner du data fra ét socialt netværk i disse rapporter:

1. Føj den sekundære dimension Kilde/medium til rapporten Sociale konverteringer eller Multikanaltragt. Denne dimension vises som standard i rapporten Al trafik.
  2. Du skal i den enkelte rapport bruge det avancerede filter (øverst i datatabellen) til at begrænse dataene til én kilde eller ét medium.
  3. Kontrollér, at du ser på den samme transaktionsvariabel i alle tre rapporter. Brug rullemenuen Konvertering øverst i en rapport til at ændre variablen.

Husk følgende, når du sammenligner data i disse rapporter:

• Oversigtsvinduet og tilskrivningsmodellen er forskellige i de tre rapporter.
  • Rapporten Sociale konverteringer samler alle sociale henvisninger i én rapport og bruger navne, der er nemme at huske, til at samle trafikværdier fra forskellige sociale netværk. Dataene hedder muligvis noget andet i de andre rapporter.
  • I rapporten Al trafik vises trafikken fra sociale websites som en henvisning, medmindre du har brugt manuelle kampagnesporingsparametre.
Rapporten Al trafik Rapporten Sociale konverteringer Rapporten Multikanaltragt
Oversigtsvindue

Seks måneder som standard. Klik på Sessionsindstillinger * for at justere.

30 dage

30 dage som standard. Brug rapportskyderen til at justere fra 1-90 dage.

Tilskrivningsmodel Medtager kun konverteringer, hvor trafikken fra et socialt netværk var sidste klik før konverteringen eller konverteringer for direkte trafik.

Omfatter alle konverteringer, hvor trafik fra et socialt netværk var involveret i konverteringsstien som et assisterende klik og/eller sidste klik.

Summen af assisterede konverteringer og konverteringer ved sidste interaktion kan være større end det samlede antal konverteringer. Dette skyldes, at der kun tælles én konvertering, hvis den samme kanal både var et assisterende klik og et sidste klik for samme konvertering.

Omfatter alle konverteringer, hvor trafik fra et socialt netværk var involveret i konverteringsstien som et assisterende klik og/eller sidste klik.

Summen af assisterede konverteringer og konverteringer ved sidste interaktion kan være større end det samlede antal konverteringer. Dette skyldes, at der kun tælles én konvertering, hvis den samme kanal både var et assisterende klik og et sidste klik for samme konvertering.

Denne Universal Analytics-funktion er kun tilgængelig for websites, der bruger gtag.js eller analytics.js. Brug af ga.js (klassisk Analytics) medfører, at henvisningsekskluderinger ikke fungerer.

*Hvis du bruger klassisk Analytics, skal du bruge metoden _setCampaignCookieTimeout .