Rapporten Mobilappoversigt

Få en oversigt over din apps effektivitet.

Rapporten Appoversigt er en oversigt over de mest fremtrædende data fra alle rapporterne til Analytics til mobilapps. Brug denne rapport til at evaluere din apps generelle tilstand og følge datatrends fra de centrale rapporteringsområder: Anskaffelse, Målgruppe, Adfærd og Konverteringer. Appoversigt er standardrapporten for appejendomme.

Du kan tilpasse rapporten ved hjælp af de værktøjer, du finder i menubjælken øverst. For at få vist andre data i rapporten skal du ændre datointervallet eller tilføje et segment. Du kan dele rapporten med andre via e-mail eller ved at eksportere den til et andet format (f.eks. CSV, PDF, TSV osv.). Hold musemarkøren over et punkt på et linjediagram eller på kortet for at se flere detaljer, eller klik på rapporttitlen for at springe direkte til den fuldstændige rapport. Alle de indstillinger, du ændrer i rapporten Oversigt, f.eks. en datoændring eller en tilføjelse af et segment, gælder for alle rapporter, indtil du enten fjerner dem eller logger af din Analytics-konto.

Rapporten Appoversigt er ikke fuldt understøttet i betjeningspanelet. Nogle rapportoversigter vises ikke, når du klikker på Føj til betjeningspanel eller Genveje fra denne rapport.