Gå med i Analytics Discord-communityn

Se hur du kan lära dig mer om Google Analytics och diskutera med andra Google Analytics-användare

Google Analytics Discord är en aktiv community där du kan diskutera med både nybörjare och erfarna Google Analytics-användare. Det är det perfekta stället för att

• ställa frågor och få svar från andra användare
  • dela med dig av kunskaper och få metodtips om hur du kan använda Google Analytics
  • delta i diskussioner och hänga med i de senaste trenderna och förändringarna.

Gå med i Discord-communityn

1. Öppna inbjudan till Discord-servern:
  2. Om du inte redan använder Discord måste du skapa ett användarnamn och lösenord.
  3. Slutför registreringen och gå med i Discord.
  4. Sedan kan du presentera dig själv eller ställa en fråga till communityn.

Discord är indelat i olika kanaler för olika aspekter av Google Analytics, som allmänna diskussioner, tips för nybörjare, taggning, utvecklarfunktioner och annat. Du får även åtkomst till resurser som delas av andra communitymedlemmar, som guider, verktyg och mallar.

Efter att du har gått med

• Läs igenom riktlinjerna för communityn så att du kan bidra till att hålla Discord användbart och respektfullt.
  • Anpassa aviseringar utifrån dina önskemål för att hålla dig informerad om sådant som du är intresserad av.
  • Kontrollera och justera integritetsinställningarna för att få en säker upplevelse som passar just dig.