[GA4] Google Analytics 4 ‑ohjeet

Google Analytics 4:n käyttöliittymäsivuilla on saatavilla useita tapoja katsoa ohjeita ja lähettää palautetta.

Näin löydät ohjeita Google Analyticsista

Seuraavat vaihtoehdot löytyvät Google Analyticsin oikeassa yläkulmassa olevan ohjepainikkeen Ohje kautta:

• Lue lisää tästä sivusta: Katso yksityiskohtaiset ohjeet katsomasi Google Analytics ‑sivun ominaisuuksien käyttämiseen.
  • Aloita esittely: Avaa esittely, jossa käydään läpi katsomasi sivun kannalta keskeiset prosessit ja toiminnot.
  • Lisäohjeita: Etsi tietoa Google Analyticsin ohjekeskuksesta tai liity Google Analyticsin ohjeyhteisöön, josta voit saada lisää apua.
  • Lähetä palautetta: Kohtasitko ongelman? Voit antaa palautetta suoraan Google Analytics ‐tiimille.

Esimerkki ohjevaihtoehtojen avaamisesta:

Voit myös etsiä ja avata ohjekeskusartikkeleita Google Analytics 4 ‐käyttöliittymän yläreunassa olevan hakukentän avulla: