Miten dataa tallennetaan ja näytetään?

[GA4] Google Analytics 360:n otannan muokkaaminen

Tämä ominaisuus on käytettävissä vain Google Analytics 360 ‐mittauskokonaisuuksissa.

Kun datastasi käytetään otosta, voit valita joko yksityiskohtaisemmat raportit tai nopeammat tulokset datan laatu ‐kuvakkeen avulla:

• Yksityiskohtaisemmat tulokset ‑vaihtoehto käyttää suurinta mahdollista otannan kokoa ja esittää tulokset, jotka edustavat mahdollisimman tarkasti koko datajoukkoasi.
  • Nopeammat tulokset ‑vaihtoehto tuottaa tuloksia nopeammin käyttämällä pienempää otannan kokoa.

Google Analytics 4:ssä on käytössä oletuksena Nopeammat tulokset. Voit valita Yksityiskohtaisemmat tulokset kullekin kyselylle, jonka haluat suorittaa suuremmalla otannalla. Kaikki tekemäsi muutokset, jotka edellyttävät kyselyn suorittamista uudelleen, palauttavat Nopeammat tulokset ‐oletusasetuksen.

Jos otantaa ei ole käytössä (raportti perustuu kaikkiin istuntoihin), datan laatu ‐kuvake on vihreä eikä näiden asetusten muuttaminen vaikuta tuloksiin.