Adverteren en attributie

[GA4] Google Analytics 4-gegevens ontbreken in Google Ads

Stappen voor probleemoplossing als u Google Ads en Google Analytics 4 heeft gekoppeld, maar geen Analytics-gegevens in Google Ads ziet

Nadat u uw Google Ads-account aan uw Google Analytics 4-property heeft gekoppeld, zijn de Ads-gegevens binnen 48 uur beschikbaar in Analytics. U moet wel aanvullende stappen uitvoeren om conversies en doelgroepen van Analytics in Google Ads te kunnen gebruiken.

Ontbrekende Google Ads-gegevens in Analytics

Als er Analytics-gegevens ontbreken in Google Ads en er Google Ads-gegevens ontbreken in Analytics, volgt u eerst de stappen om problemen met de ontbrekende Google Ads-gegevens in Analytics op te lossen.

Google Ads-gegevens ontbreken in de Google Analytics 4-property

Ontbrekende Analytics-conversies in Google Ads

Als u Analytics-conversies wilt gebruiken in Google Ads, moet u deze eerst importeren. Alleen Analytics-conversies die betrekking hebben op Google Ads-campagnes worden geïmporteerd. Als uw Analytics-gegevens bijvoorbeeld conversies via direct verkeer of campagnes buiten Google Ads bevatten, worden deze conversies niet geïmporteerd.

Conversies importeren in Google Ads

Analytics-doelgroepen ontbreken in Google Ads

Als u problemen met ontbrekende Analytics-doelgroepen in Google Ads wilt oplossen, gaat u naar:

Waarom uw doelgroepen mogelijk niet worden ingevuld in Google Ads