[GA4] Google Analytics 4:n esittelyt

Esittelyt

Esittelyissä pääset tutustumaan Analytics-käyttöliittymän uusiin ominaisuuksiin ja toimintoihin.

• Kussakin vaiheessa sinua kehotetaan klikkaamaan Analytics-käyttöliittymän elementtiä tai Seuraava-painiketta.
  • Jos klikkaat jotakin muuta näytön kohtaa, kierros saattaa keskeytyä.
  • Voit tarvittaessa vetää vaiheita pois tieltä.
  • Jos haluat aloittaa esittelyn uudelleen, palaa tänne ja klikkaa linkkiä.

Esimerkkiesittely:

Video-GIF, jossa näkyy Google Analytics 4 ‐demotilin etusivu. Tekstiä sisältävät pienet siniset ruudut osoittavat sivun eri osiin.

Hyödynnä maksuttomat sivustoa tai sovellusta koskevat vinkit

Kun aloitat Analyticsin käytön, voit selvittää esimerkiksi Google-tagin avulla, miten asiakkaat aktivoituvat sivustollasi tai sovelluksessasi.

Oman tilin esittely

Voit tutustua Analyticsiin osallistumalla mille tahansa alla mainituista esittelyistä. Jokainen linkki avaa uuden välilehden, jolla on viimeksi katsomasi Google Analytics ‐mittauskokonaisuuden etusivu.  (Jos olet viimeksi katsonut Universal Analytics ‐mittauskokonaisuutta, avaa Google Analytics 4 ‐mittauskokonaisuus ja kokeile linkkiä uudelleen.)

Google Analytics 4 ‐mittauskokonaisuuden esittely

Analytics-mittauskokonaisuuden linkittäminen Google Ads ‐tiliin

Esittely demotilin avulla

Voit tutustua Analyticsiin osallistumalla mille tahansa alla mainituista esittelyistä. Näissä esittelyissä käytetään (Google Merchandise Storen) Analytics-demotiliä, joten voit katsoa esittelyt ilman omaa tiliä. Ennen kuin klikkaat alla olevia linkkejä, siirry demotilille seuraamalla ohjeita.

Mittauskokonaisuuden esittely

Kartoitusten esittely

Reaaliaikaisen raportin esittely

Mainonnan yhteenvedon esittely

Vertailuopas