[UA→GA4] Geen gegevens in de automatisch gemaakte GA4-property

Wat te doen als u geen gegevens ziet in de automatisch gemaakte GA4-property

Als er automatisch een nieuwe GA4-property voor u is gemaakt, maar u geen gegevens in de nieuwe property ziet, komt dit omdat uw Universal Analytics-propertytag niet opnieuw kon worden gebruikt. Dit gebeurt als uw tag niet de Google-tag (gtag.js) of analytics.js is.

In dit geval moet u de Google-tag handmatig toevoegen of Google Tag Manager instellen.

Aanvullende informatie

Het is nodig uw site opnieuw te taggen als u ga.js, urchin.js of geavanceerde analytics.js-functies gebruikt, zoals: Taken gebruiken, standaardcookie-instellingen of -gedrag wijzigen, klant-ID wijzigen, waarbij elk van de documentparameters (paginaparameters) of de verwijzingsbron wordt overschreven en daarmee advertentiefuncties worden uitgezet, of de verwerkingssnelheid van property's wijzigen.